Sóc en Jordi CarmonaMILLOR NOU AGENT COMERCIAL Thermomix® de CATALUNYA, VALÈNCIA i BALEARS (Estocolm 2018). 

Et vull ASSESSORAR i explicar-te de LA CUINA MÉS PETITA DEL MON i que ens permet menjar VARIAT, SÀ, FÀCIL, RÀPID I ECONÒMIC. Amb la CUINA GUIADA DE Thermomix® , CUINAR ÉS EL MÉS FÀCIL.  

Us convido a que em DEMANIS una demostració SENSE COMPROMÍS (ni lletra petita).

Sols o amb convidats, en una barreja de COMODE (sense moure't de casa), DIVERTIT (gaudint amb la facilitat de cuinar diversos plats a l'hora), RAPID (en menys de 2 hores) i NET (tot net i endreçat com si ningú hagués vingut).  

Quan marxi, ... el dinar o sopar fet, i espero que hagueu descobert un nou amor en la vostra vida, ... el Thermomix® .  

Hi ha un abans i un després de conèixer el Thermomix®   

NO ET DEMANO QUE EM CREGUIS, PROVA'L.  ... i que no t'ho expliquin, i demana'm una DEMOSTRACIÓ i DEIXA'T SORPRENDRE ! (al final de la pàgina, a les icones "CONSULTA'M" o "ET TRUCO GRATIS")

I si t'enamores del Thermomix® , ja parlarem de com tenir-lo SENSE PAGAR, o en amb diverses opcions de pagament.

Pero abans de res, ... DEIXA'T ENAMORAR pel Thermomix® TM6 (mira el vídeo)

I si ja ets client, demana'm fer a casa teva una activitat molt divertida.

T'ofereixo fer un Showcooking. Què és? mira-ho!:  ShowCooking a casa d'una clienta, però amb tú de protagonista !LEER EN CASTELLANO

Sóc en Jordi CarmonaMILLOR NOU AGENT COMERCIAL Thermomix® de CATALUNYA, VALÈNCIA i BALEARS (Estocolm 2018). 

Et vull ASSESSORAR i explicar-te de LA CUINA MÉS PETITA DEL MON i que ens permet menjar VARIAT, SÀ, FÀCIL, RÀPID I ECONÒMIC. Amb la CUINA GUIADA DE Thermomix® , CUINAR ÉS EL MÉS FÀCIL.  

Us convido a que em DEMANIS una demostració SENSE COMPROMÍS (ni lletra petita).

Sols o amb convidats, en una barreja de COMODE (sense moure't de casa), DIVERTIT (gaudint amb la facilitat de cuinar diversos plats a l'hora), RAPID (en menys de 2 hores) i NET (tot net i endreçat com si ningú hagués vingut).  

Quan marxi, ... el dinar o sopar fet, i espero que hagueu descobert un nou amor en la vostra vida, ... el Thermomix® .  

Hi ha un abans i un després de conèixer el Thermomix®   

NO ET DEMANO QUE EM CREGUIS, PROVA'L.  ... i que no t'ho expliquin, i demana'm una DEMOSTRACIÓ i DEIXA'T SORPRENDRE ! (al final de la pàgina, a les icones "CONSULTA'M" o "ET TRUCO GRATIS")

I si t'enamores del Thermomix® , ja parlarem de com tenir-lo SENSE PAGAR, o en amb diverses opcions de pagament.

Pero abans de res, ... DEIXA'T ENAMORAR pel Thermomix® TM6 (mira el vídeo)

I si ja ets client, demana'm fer a casa teva una activitat molt divertida.

T'ofereixo fer un Showcooking. Què és? mira-ho!:  ShowCooking a casa d'una clienta, però amb tú de protagonista !LEER EN CASTELLANO

BUNYOLS AMB Thermomix®

15 April 2021
15 April 2021
Categoría:

BUNYOLS DE PASQUA  


o BRUNYOLS que li'n diuen a la Bisbal, ... dels meus anys visquent a l'Empordà, ... és un dels millors records per acompanyar la sobre-taula, pel cafè de la tarda, qualsevol moment serà adequat, i amb el nostre Thermomix® , molt fàcils de preparar. Com qualsevol massa.


Vols saber com? , Som-hi !

INGREDIENTS:



  • 600 g. farina de força

  • 20 g. llevat fresc (de forn de pa, si pot ser, i si no, un sobre de llevat deshidratat)

  • 120 g. sucre

  • 2 ous

  • 90 g d'aigua

  • 150 g. llet

  • 30 g. llard de porc  (... i si no en tenim, ... mantega)

  • 50 g. d'anís (licor)

  • un pessic de sal

  • ratlladura de llimona (quantitat al gust, prefereixo no posar-ne molta ja que m'agrada que domini el gust de l'anís que no pas el de la llimona, però, ... al gust.)

  • 20 g. anís en gra (opcional)


EL FAREM EN CUINA MANUAL, I POTS FER-HO EN QUALSEVOL MODEL DE Thermomix® QUE TINGUIS.




PREPARACIÓ:




  1. Posar l'aigua, el llard (o mantega) i llevat al got i programar 1 minut / 37 ºC / velocitat 2.

  2. Afegim la resta d'ingredients i programem 30 segons / velocitat 6.

  3. Acabat el temps, programem 1:30 minuts / funció amassar (espiga amb TM31 i anteriors).

  4. Posem les massa en un bol untat prèviament amb oli i el cobrim amb film transparent. Reservar a temperatura ambient fins que dobli el volum. (Mínim 2 hores).

  5. Els donem forma als bunyols.
    Ens untem les mans en una mica d'oli per treballar millor la massa. Fem porcions petites, mida cullera de café, i a aquestes petites boles, introduïm el dit fent un forat i girem sobre el nostre dit donant forma. Un cop feta la rosquilla, la posem a sobre de paper d'alumini i així fins que estiguin totes a punt per fregir.

  6. En una paella fonda (o fregidora) amb abundant oli no massa calent, els fregim, tenint en compte, que amb contacte amb l'oli, s'unflen, augmentant força la seva mida, i si es dauren massa de cop, no tindrien temps d'inflar-se, i si la cuita és lenta, aniràn estufant-se a poc a poc.

  7. Suraràn i cal fregir d'una banda i quan estigui ben daurat, donar la volta.
    Han de quedar d'un color bastant fosc, perquè si no fós així, voldria dir que són crus.

  8. Quan estiguin al punt, passar-los a una safata amb paper absorbent per a que deixin anar l'oli; a continuació, mentre encara estiguin calents, arrebossar-los amb sucre.

  9. Deixar refredar i llestos per menjar!



Complicat? Gens ni mica ! Encara no coneixes el Thermomix® TM6 ™?

Encara no has descobert que pots cuinar-ho TOT ?
Més de 6300 receptes en cuina guiada amb subscripció a cookidoo® !


NO ET DEMANO QUE EM CREGUIS, ... PROVA'L !


Distingit en la Convención Nacional de Ventas Thermomix® 2018 a Estocolmo, com a millor NOU agent comercial de la zona Est (Catalunya, Valencia y Baleares)


Confia-hi tu també.


Vols saber quin oferiment fem actualment? ... CLICA AQUÍ ! 


Si no saps cuinar, serà l'amic imprescindible, i si en saps, ... encara més!


Demana'm una demostració gratuïta i sense compromís. (ni lletra petita)

Què diuen sobre nosaltres: 
reportatge de EL PAIS sobre Thermomix®

Solicita demostración
15 April 2021