Sóc en Jordi CarmonaMILLOR NOU AGENT COMERCIAL Thermomix® de CATALUNYA, VALÈNCIA i BALEARS (Estocolm 2018). 

Ara, TEAM LEADER junior, ... et vull ASSESSORAR i explicar-te de LA CUINA MÉS PETITA DEL MON i que ens permet menjar VARIAT, SÀ, FÀCIL, RÀPID I ECONÒMIC. Amb la CUINA GUIADA DE Thermomix® , CUINAR ÉS EL MÉS FÀCIL.  

Us convido a que em DEMANIS una demostració SENSE COMPROMÍS (ni lletra petita).

Sols o amb convidats, en una barreja de COMODE (sense moure't de casa), DIVERTIT (gaudint amb la facilitat de cuinar diversos plats a l'hora), RAPID (en menys de 2 hores) i NET (tot net i endreçat com si ningú hagués vingut).  

Quan marxi, ... el dinar o sopar fet, i espero que hagueu descobert un nou amor en la vostra vida, ... el Thermomix® .  

Hi ha un abans i un després de conèixer el Thermomix®   

NO ET DEMANO QUE EM CREGUIS, PROVA'L.  ... i que no t'ho expliquin, i demana'm una DEMOSTRACIÓ i DEIXA'T SORPRENDRE ! (al final de la pàgina, a les icones "CONSULTA'M" o "ET TRUCO GRATIS")

I si t'enamores del Thermomix® , ja parlarem de com tenir-lo SENSE PAGAR, o en amb diverses opcions de pagament.

Pero abans de res, ... DEIXA'T ENAMORAR pel Thermomix® TM6 (mira el vídeo)

I si ja ets client, demana'm fer a casa teva una activitat molt divertida.

T'ofereixo fer un Showcooking. Què és? mira-ho!:  ShowCooking a casa d'una clienta, però amb tú de protagonista !LEER EN CASTELLANO

Sóc en Jordi CarmonaMILLOR NOU AGENT COMERCIAL Thermomix® de CATALUNYA, VALÈNCIA i BALEARS (Estocolm 2018). 

Ara, TEAM LEADER junior, ... et vull ASSESSORAR i explicar-te de LA CUINA MÉS PETITA DEL MON i que ens permet menjar VARIAT, SÀ, FÀCIL, RÀPID I ECONÒMIC. Amb la CUINA GUIADA DE Thermomix® , CUINAR ÉS EL MÉS FÀCIL.  

Us convido a que em DEMANIS una demostració SENSE COMPROMÍS (ni lletra petita).

Sols o amb convidats, en una barreja de COMODE (sense moure't de casa), DIVERTIT (gaudint amb la facilitat de cuinar diversos plats a l'hora), RAPID (en menys de 2 hores) i NET (tot net i endreçat com si ningú hagués vingut).  

Quan marxi, ... el dinar o sopar fet, i espero que hagueu descobert un nou amor en la vostra vida, ... el Thermomix® .  

Hi ha un abans i un després de conèixer el Thermomix®   

NO ET DEMANO QUE EM CREGUIS, PROVA'L.  ... i que no t'ho expliquin, i demana'm una DEMOSTRACIÓ i DEIXA'T SORPRENDRE ! (al final de la pàgina, a les icones "CONSULTA'M" o "ET TRUCO GRATIS")

I si t'enamores del Thermomix® , ja parlarem de com tenir-lo SENSE PAGAR, o en amb diverses opcions de pagament.

Pero abans de res, ... DEIXA'T ENAMORAR pel Thermomix® TM6 (mira el vídeo)

I si ja ets client, demana'm fer a casa teva una activitat molt divertida.

T'ofereixo fer un Showcooking. Què és? mira-ho!:  ShowCooking a casa d'una clienta, però amb tú de protagonista !LEER EN CASTELLANO

SUCRE INVERTIT, ... FÀCIL

06 July 2021
06 July 2021

Què és? 


He arribat a llegir que el sucre comú (sacarosa) el convertim en glucosa i fructosa, mitjançant àcid tàrtric y màlic, i s'aconsegueix fer de diverses maneres, ... no em passaré de llest, ... no sóc químic i no puc donar explicacions que requereixen.
Si voleu més informació, ... wikipedia.org : sucre invertit



La qüestió, ... , per a què serveix?




  • S'utilitza molt en elaboració de gelats i pa de pessic, perquè té fa que no cristal·litzi tant, en dificultar la cristal·lització de l'aigua.

  • Endolça un 30% més que el sucre comú.


  • Accelera la fermentació de la masa amb llevat.


Per exemple:


GELATS: rebaixa el punt de congelació i evita que cristal·litizi i s'endureixi quan està congelat, i farà que la textura sigui més suau i refinada.
En gelats, podem substituir d'un 30 a un 80% de sucre blanc per sucre invertit o fins i tot utilitzar nomès sucre invertit, per a que no cristal·litzi. (evitem anar-lo triturant 1 minut a velocitat 6 cada mitja hora durant les primeres 4 hores)


PA DE PESSIC: quedaran més humits i per tant, mes tendres durant més temps., a l'igual que les masses.
Substituir entre el 10-24% de la quantitat de sucre per sucre invertit.


PA: accelera la fermentació de les masses i reté millor l'humitat, fent que no es faci ranci tant aviat, i dona color més rapidament
Substituir un 50% de la quantitat de sucre per sucre invertit.


REBOSTERIA: Estabilitza l'aigua i l'humitat. Serveix per abrillantar la bolleria.


Sembla que serà complicat, ... gens!
Un cop fet, dura de 10 a 12 mesos, ... però l'acabareu abans.


SUCRE INVERTIT: 
Ingredients:



  • 500 gr. de sucre

  • 150 gr. d'aigua mineral

  • 1 culleradeta de suc de llimona

  • 1 culleradeta rasa de bicarbonat de sodi


Preparació:



  1. Posa en el got el sucre, l'aigua i el suc de llimona, 

  2. Programa 10 min / varoma / vel.2

  3. Acabat el temps, deixar que baixi la temperatura fins a 50º (millor destapar el got i retirar-lo de la màquina, i desar el got del Thermomix® sobre el taulell de la cuina uns 15 min.
    Si el Thermomix® s'apagat, ... l'encenem i a continuació, tornar a posar el got en la seva posició, i comprovar que la tempertura sigui de 50º o una mica menys, ... no més.

  4. Posa en el got el bicarbonat, i barreja 10 seg. / vel 4
    L'almívar que ens queda dins del got, es tornarà blanquinós i després de reposar una estona, quedarà transparent, amb la coloració de la clara d'ou.
    Si queda una pel·licula blanca una mica escumosa, cal treure-la amb una cullereta


  5. Posar en un pot de vidre o recipient hermètic.




Difícil?
Gens.
Si creus que no te'n surts, ... contacta amb mí i vinc a per a fer-lo junts.
I si no coneixes el Thermomix® TM5 i la meravella de la cuina guiada, ... demana'm una demostració.
Podem fer un gelat de fruites congelades, (col·lecció GELATS i SORBETS I)  i veus per a que el fem servir el sucre invertit.
Encantat de mostrar-te'l.

Solicita demostración