sucs de fruites amb Thermomix®

#Bebidas 26 mayo 2020

- PARA LEER EN CASTELLANO, PULSA AQUÍ - 


Gaudeix sempre amb sucs de fruites, de la manera més fàcil i ràpida amb Thermomix® TM6.      

Els sucs naturals tenen molts avantatges. En liquar les fruites se separa el suc de la fibra, de forma que estalvia a l'organisme un procés digestiu (l'extracció del líquid de les fibres), i el cos rep la màxima quantitat de substàncies nutritives.


Si el fem en fer us del Thermomix® , tindrem en positiu, respecte al suc envasat que es ven en supermercat que, en ser sucs naturals acabats de fer són frescos, la qual cosa ens ofereix unes substàncies nutritives més duradores, ja que en liquar el suc dels nutrients solen perdre al poc temps. El que preparem amb el Thermomix® no està pasteuritzat (conserva vives totes les cèl·lules bàsiques per a la salut) ni porta els diversos additius i conservants, potenciadors de sabors, colorants que si podem trobar en producte industrial.


Anem per feina:

Senzill i ràpid de fer com poques coses, podem trobar-ne moltissims al nostre Cookidoo® en la cuina guiada del Thermomix® TM6, ... no has de fer més que les pases que et va indicant. Troba el que més t'agradi.Cítrics: Taronja, llimona, mandarina, aranja.
Quan fem sucs de cítrics en Thermomix® , obtenim sucs integrals, és a dir, amb tota la seva polpa, que és on trobem la fibra.


La tècnica, en general **, consisteix a pelar completament cada peça i triturar-la.  • ** la llimonada més ràpida i fantàstica que pots provar es fa amb dues llimones sense pelar, tallats per la meitat, sucre glass que hem preparat en el got, mig litre d'aigua i llista amb només 2 segons de velocitat Turbo. Una mica més suau, ... mig litre d'aigua més, i a gaudir.

Perquè el resultat no sigui massa dens, un cop triturada, hem d'afegir almenys 75 a 100 gr. d'aigua per cada 300 gr. de fruita aproximadament. El sucre o edulcorant és al gust i en funció del grau de maduració de la fruita.


Avantatges de prendre sucs integrals en lloc de esprémer:
Segons alguns estudis, a l'esprémer la fruita, estem eliminant pràcticament tota la fibra, un dels nutrients més valuosos, i eliminem també altres components que moderen la velocitat de digestió.


En prendre un suc en forma líquida, els seus components (inclòs el sucre) són ràpidament digerits i absorbits. Aquesta situació té la seva resposta metabòlica, diferent a la que passa quan es menja una fruita completa o un suc integral.


Fruites amb molta aigua: Les següents fruites tenen un contingut d'aigua del 85% o superior: albercoc, nabiu, préssec, pinya, pruna, gerd, síndria i meló ... es posen en el got del Thermomix® pelades i sense llavors, i es trituren 1 minut en velocitat progressiva 5-10. Són ideals per a sorbets si les congelem netes i trossejades i les triturem en el moment en que anem a preparar el sorbet. Convé afegir una mica de suc de llimona per potenciar el sabor i retardar l'oxidació.


Fruites carnoses: Maduixes, mango, préssec, poma, pera, kiwi, raïm, caqui, pruna, cirera, alvocat … són les perfectes per elaborar smoothie (de l'anglès smooth: suau) és un batut de fruita molt cremós preparada a força de trossos i sucs de fruita, barrejats amb productes lactis, gel o gelat. La fruita es pot posar fresca o congelada, sempre neta i trossejada. Es poden afegir vegetals com api, espinacs, ruca.


A la fruita (i els vegetals opcionals) afegirem un líquid que pot ser aigua, suc, fins i tot te fred. Afegim l'element espessidor, que pot ser iogurt, gelat, ametlles, cereals ... i finalment endolcim i aromatitzem amb les espècies que escollim.

Senzill? Com tot el que fem amb el Thermomix® .


Encara no el coneixes? Fem-ho fàcil. Omple el formulari "TE LLAMO GRATIS" o "solicita una demostracion" i et trucaré i informaré sense cap compromís.


Actualment, demostració virtual, sense moure't de casa. 
I el millor de tot, ... no te n'apenediràs.
NO ET DEMANO QUE EM CREGUIS,
PROVA'L!Continguts:
Propi i de blogosfera de Raquel De Los Chavez Robles, de Tenerife  (més toc final d'Andrea Ferré, cap de vendes de la delegació de Tarragona)