AMANIDA DE LLENTIES I BACALLA AMB Thermomix®
#Legumbres y platos de cuchara 10 febrero 2021
Avui dia mundial de les llegums vull compartir aquesta recepta molt fàcil i boníssima!!!!!!!
Ingredients
60 g d'oli d'oliva verge extra
300 g de lloms de bacallà dessalat en trossos
400 g de llenties caviar o beluga
1 tomàquet a daus
140 g de formatge mozzarella a daus
100 g de fulles d'espinacs fresques
10 g de vinagre
1 pessic de sal
1 culleradeta d'orenga sec
1500 gr d'aigua
una branca de farigola
Preparació
- Posar al got l'aigua , la sal, la farigola i les llenties, programar 20 min , 100º, gir esquerra vel cullera.
- Mentrestant posar al varoma untat amb oli, els lloms de bacallà .
- Col·locar el varoma al seu lloc i 5min, temperatura varoma, gir esquerra vel cullera.
- Escorre les llenties al cistell i reservar en un bol
- Posar l'oli al vas i calentar 3 minuts / 120 ° C / vel 1.
- Afegiu la pell del bacallà i sofregeix 5 minuts / 120 ° C / gir esquerra vel cullera. Mentrestant afegir a les llenties el tomàquet, el formatge , els espinacs i el bacallà del varoma.
- Afegiu a el got el vinagre, la sal i l'orenga i barregi 10 seg / vel 4. Aboqui l'amaniment sobre l'amanida, barregi bé i serveixi.