Cassola de Quaresma amb Thermomix®

#Legumbres y platos de cuchara 10 abril 2020


Ingredients



  • 2 grans d'all

  • 50 g de ceba

  • 50 g de porro a rodanxes

  • 2 cullerades de tomàquet triturat en conserva

  • 50 g d'oli d'oliva

  • 1 cullereta de pebre vermell dolç

  • 1 pessic de pebre blanc mòlt

  • 500 g d'espinacs o de bledes en trossos

  • 200 g de carbassa a trossos petits (opcional)

  • o bé 200 g de patata a trossos petits

  • 200 g de bacallà en salaó remullat i dessalat o 4 talls

  • 800 gr de cigrons cuits

  • Preparació:

  • Poseu en el vas els alls,  la ceba, el porro, el tomàquet i l'oli. Trossegi 4 seg / vel 4 i sofregeix 10 minuts / 120 ° C / vel 1.

  • Afegiu el pebre vermell, el pebre, els espinacs,( si no hi  caben tots, posar la resta al varoma), l'aigua i programi 8 minuts / 100 ° C / gir esquerra / vel cullera.

  • Afegir la carbassa, el bacallà ( si són talls posar-ho a la safata varoma), 300 g de cigrons i la sal. Situeu el recipient Varoma en la seva posició amb 500 g de cigrons, la resta d'espinacs i a la safata els talls de bacallà. Tapar i programar 15 min / Varoma / gir esquerra / vel cullera. Aboqui el contingut del got en una sopera o bol gran i afegiu els cigrons del recipient Varoma. Barregi amb l'espàtula i serveixi immediatament.