CREMA DE CALÇOTS amb Thermomix®

#Legumbres y platos de cuchara 04 abril 2020


Avui us porto una crema d'aprofitament , després d'una calçotada sempre sobra algun calçot cuit que ens servirà per a fer una recepta durant la setmana, doncs aquesta crema es molt fàcil i queda boníssima.


Ingredients:


25 calçots cuits a la brasa o  al forn


1 patata (200 gr aprox)


1 cullerada de concentrar de caldo de verdures fet amb la Thermomix® o  una cullereta de sal


1 l d'aigua o un caldo de verdures suau


Preparació:


Coure els calçots s al forn a 220º durant uns 30'  aprox netejar i tallar a trossets de 2 cm


Posar al vas la patata a trossos i 40 gr d'oli i sofregir 10' 120º vel 1


Afegir el concentrat de caldo ,l'aigua i els calçots, coure 15' a 100º vel1.


Triturar 2' vel 10, rectificar al gust de textura amb caldo o aigua.


Servir al moment amb un raig d'oli de tòfona


Espero que us agradi!!!!!!!!!


Salut