CREMA DE CALÇOTS amb Thermomix®
#Legumbres y platos de cuchara 04 abril 2020
Avui us porto una crema d'aprofitament , després d'una calçotada sempre sobra algun calçot cuit que ens servirà per a fer una recepta durant la setmana, doncs aquesta crema es molt fàcil i queda boníssima.
Ingredients:
25 calçots cuits a la brasa o al forn
1 patata (200 gr aprox)
1 cullerada de concentrar de caldo de verdures fet amb la Thermomix® o una cullereta de sal
1 l d'aigua o un caldo de verdures suau
Preparació:
Coure els calçots s al forn a 220º durant uns 30' aprox netejar i tallar a trossets de 2 cm
Posar al vas la patata a trossos i 40 gr d'oli i sofregir 10' 120º vel 1
Afegir el concentrat de caldo ,l'aigua i els calçots, coure 15' a 100º vel1.
Triturar 2' vel 10, rectificar al gust de textura amb caldo o aigua.
Servir al moment amb un raig d'oli de tòfona
Espero que us agradi!!!!!!!!!
Salut