advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Maria Teresa Salat Brúnel

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 14 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 14 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Comprar Thermomix®

Tagliatelle de cacau amb gorgonzola, pera i nous

20 April 2020
20 April 2020
Categoría:

Hola!!!! Aquest dies aniré penjant les receptes del directe de pasta fresca que vaig fer al Facebook de la delegació de Thermomix® Tarragona. També la podeu fer amb pasta d'ou.


Us animo a que ho proveu.




Ingredients


Pasta fresca al cacau


50 g de sèmola de blat dur


280 g de farina de força (i una mica més per empolvorar)


30 g de cacau pur en pols


2 cullereta de sal


4 ous (60 g c / o)


20 g d'oli d'oliva verge extra


Salsa de gorgonzola, pera i nous


60 g de ceba


30 g d'oli d'oliva verge extra


30 g de mantega


50 g de vi blanc


50 g de nata de cuinar


200 g de formatge gorgonzola a trossos


400 g de peres a daus 


50 g de nous pelades


Preparació


Pasta fresca al cacau


Poseu en el got la sèmola i tritura 30 seg / vel 10.


Afegiu la farina, el cacau, 1 cullereta de sal, els ous i l'oli i amassa 2 minuts / espiga. Traieu la massa del vas i formeu una bola. Embolica amb film transparent i deixi-la reposar un mínim de 30 minuts a la nevera. 


Amb ajuda del corró (o màquina per a pasta fresca) s'estireu la massa sobre una superfície empolvorada amb farina, fins que tingui un gruix de 3 mm.  Amb màquina  començar passant per la més gruixuda 3-4 vegades doblegant per la meitat cada cop i després anar baixant , la meva té 7 posicions i vaig baixant fins la posició 2 o 3. Es plega  i tallar en  tires de 6 mm d'ample. Reserveu.


Poseu a escalfar una olla amb  aigua abundant i 1 cullereta de sal.


Salsa de gorgonzola, pera i nous


Poseu en el got la ceba, l'oli i la mantega i piqueu 3 seg / vel 7. Després, sofregir 3 minuts / 120 ° C / vel 1.


Afegiu el vi i, sense posar el cubilet programi 1 min / Varoma / vel 1.


Afegir la nata, el formatge gorgonzola i la pera i programi 10 minuts / 100 ° C / gir esquerra / vel cullera. Mentrestant, cogui la pasta a l'olla durant 2 minuts. Escorre-la i posar-la a un bol gran. Aboqueu  la salsa, afegiu les nous trossejades lleugerament a mà, barregeu i serviu immediatament.


Espero que us agradi!!!!!! I si voleu veure el directe demaneu amistat al Facebook

Solicita demostración
20 April 2020
icon-print-2