ACONSEGUEIX EL TEU Thermomix® TM6 GRATIS !!!

#Noticias Blog 30 septiembre 2019

VOLS EL TEU TM6 GRATIS? 
No el somniïs, ... fes-ho realitat !   Si ja ets usuari de Thermomix® , ja saps que hi ha un abans i un després de coneixe'l.   
Ara vols el Thermomix® TM6, ... i SENSE PAGAR !   


Et demanaràs si es fàcil o no, ... Es ben possible, i a més, MÉS SENZILL QUE MAI !!!     
CONTACTA'M i FEM-HO POSSIBLE.
    

  • QUÈ POTS PERDRE PER A INTENTAR-HO? RES,

  • QUE POTS GUANYAR PER ACONSEGUIR-HO?Vols inspirar-te i trobar noves idees a la plataforma Cookidoo®, on podràs trobar més de 4.750 receptes en més de 270 col·leccions temàtiques. Més senzill, ... el nostre 4x1, limitat en el temps!

Aquesta és la teva millor oportunitat. I qui sap si possiblement, descobreixis que, ... si vols, ... pots seguir amb nosaltres i formar-te en vendes,  desenvolupar-te professionalment amb formació a càrrec de l'empresa, fins i tot com a segona opció d'ingressos, en un ambient de treball excepcional, amb una flexibilitat i llibertat on tu marques els teus horaris i límits, i sense inversió.


Fem-ho fàcil, omple el formulari "TE LLAMO GRATIS" o "solicita una demostracion"  i et trucaré i informaré sense cap compromís.
I el millor de tot, ... no te n'apenediràs!
Res a perdre, molt a guanyar !!.


T'ajudaré a aconseguir el teu TM6.
Distingit en la Convención Nacional de Ventas Thermomix® 2018 en Estocolmo, com a millor NOU agent comercial de la zona Est (Catalunya, Valencia y Baleares). 


Confia-hi tu també I ACONSEGUEIX EL TEU Thermomix® TM6 GRATIS.