CUINA GUIADA DE Thermomix®

#Noticias Blog 10 febrero 2021

La Cuina Guiada de Thermomix® és una innovació que et guia en la teva cuina, per a que en la preparació de les teves receptes assoleixis uns resultats perfectes. Thermomix® controla les temperatures i monitoritza el temps – CUINAR MAI HA ESTAT TANT FÀCIL


amb Cuina guiada amb Thermomix® , fins i tot les receptes més complicades, es preparen més fàcilment.

Mitjançant les receptes de cuina guiada dels llibres digitals i col·leccions accessibles des de Cookidoo® de Thermomix® , pots veure totes les receptes en la teva pantalla.
Amb Cuina Guiada, nomès has d'escollir una recepta i en la pantalla digital del teu Thermomix® t'anirà mostrant les instruccions de cuina pas a pas, per a que sàpigues que has de fer exactament en cada moment.
L'ajust de temperatura i temps son pre-establerts per a cada pas,  de manera que nomès has d'anar afegint els ingredients, (t'hi posa automàticament la balança), i activar el control de velocitat, també pre-establert.
Un cop acabat un pas, pitja el botó "SIGUIENTE" per a continuar amb les diferents fases de cocció.

Es va iniciar amb el TM5, i amb el TM6 ho millora fins i tot amb vídeos a l'interior de les receptes.


Thermomix® és l'opció que et garanteix els resultats perfectes –
fins i tot els cuiners menys experimentats podràn preparar menjars que abans ni tant sols s'haguessin imaginat gràcies a la Cuina Guiada de Thermomix® .
En canvi, para aquells que se sentin més cómodes en la cuina, poden seguir realitzant la cuina en modus manual.


Inspira't i troba noves idees a la plataforma Cookidoo®, on podràs trobar més de 5.800 receptes en més de 363 col·leccions temàtiques (inclou tots els llibres actuals).

Troba la que més t'agradi, o CONTACTA'M i t'ajudo a trobar el que més et pot agradar.