Thermomix® TM6 Edició PIZZA PARTY

#Noticias Blog 02 septiembre 2021

Del 24 d'agost al 6 de setembre, gaudeix de les delicioses pizzes fetes a casa amb el teu Thermomix® i la seva edició Pizza Party.

Inclou:  • Thermomix® TM6.


  • Llibre Pizza Party.: Gràcies a aquesta nova edició descobriràs tots els secrets per cuinar autèntiques pizzes italianes i americanes, calçons, focaccies, i altres variants. Coneixeràs els ingredients bàsics per preparar la massa, dominaràs les tècniques de repòs per aconseguir pizzes esponjoses per dins i cruixents per fora, manejaràs el forn amb mestria per aconseguir un forn perfecte i descobriràs trucs infal·libles per fer que els teus pizzes siguin les d'un autèntic pizzaiolo . Al llarg dels seus 53 receptes, gaudiràs preparant increïbles versions de pizzes, calçons, focaccies i coques amb els ingredients més variats, vistosos i saborosos.

  • Corró d'acer inoxidable de 40 cm.

  • Pedra per a forn Paul (Thermomix® Rock Star)

  • Guant de silicona i Manyopla.

  • Tallador de mases Epicurean.


Tot per nomès 50 euros més del preu habitual, o si ho prefereixes, ...
Si tens el meu contacte, no dubtis en trucar-me o enviar-me un WhatsApp i si no el tens, contacta'm mitjançant el formulari "TE LLAMO GRATIS" o "CONSULTAME" i t'informaré sense cap compromís i descobreix la nova demostració de Thermomix® TM6


DISTINGIT A "CONVENCIÓ NACIONAL DE VENDES", COM MILLOR NOU AGENT COMERCIAL Thermomix® 2018 DE CATALUNYA, VALÈNCIA I BALEARS.


Confia tu també, i NO ET DEMANO QUE EM CREGUIS. PROVA'L GRATIS.


I el millor de tot, ... no et penediràs perquè descobriràs que pots cuinar TOT i TENIR TEMPS PER A MOLT MÉS !!.


Un exemple ??

És el moment de tenir el teu Thermomix® TM6 amb tots els avantatges: