Home › Delegación Tarragona › Montserrat Joan Papasseit › ALLIOLI / FALS ALLIOLI
Thermomix® Tarragona
Montserrat Joan Papasseit
El que més m'agrada de Thermomix® és que et permet triar cadascun dels passos per realitzar una alimentació sana i equilibrada. D'una forma ràpida, cómoda i simple et permet fer un menú complert per a tota la família en molt poc temps. Si vols descobrir amb mi totes les funcions de Thermomix® , t'ofereixo participar en la degustació culinària que et premetrà experimentar el plaer de cuinar. Ofereixo tallers i classes.
El que més m'agrada de Thermomix® és que et permet triar cadascun dels passos per realitzar una alimentació sana i equilibrada. D'una forma ràpida, cómoda i simple et permet fer un menú complert per a tota la família en molt poc temps. Si vols descobrir amb mi totes les funcions de Thermomix® , t'ofereixo participar en la degustació culinària que et premetrà experimentar el plaer de cuinar. Ofereixo tallers i classes.
¿Quieres que te llame Montserrat Joan Papasseit?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montserrat Joan Papasseit por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
ALLIOLI / FALS ALLIOLI
15 August 2017 Avui us proposo un repte: endivinar quin dels dos alliolis correspon a l’autèntic.Podeu provar de fer els dos.L’allioli tal com indica el seu nom és all i oli on només afegim sal i suc de llimona i el fals allioli és més lleuger perquè no porta oli, està fet amb un parell d’ous durs i formatge fresc.Totes dues preparacions ens serviran per amanir molts plats que ara a l’estiu mengem freds: arrossos, patates, verdures, amanida de pasta...Podem deixar preparades les bases i tenir el dinar a punt quan tornem de la platja o la piscina.Dinar fresquet, fàcil i gustós i perquè no, també saludable, ja que tenim un amaniment sense cap tipus de conservant, ni colorant, ni saboritzant. ALL-I-OLI:INGREDIENTS:•250 gr. d’oli de gira-sol•20 gr. de suc de llimona•50 gr. d’oli d’oliva verge extra, de primera pressió en fred•50 gr. d’alls pelats•1 culleradeta de sal-PREPARACIÓ:
Solicita demostración - Pesarem ‘oli de gira-sol en una gerreta, a sobre la tapa de Thermomix® i el reservarem.
- Posarem a dins del got el suc de llimona, els 50 gr. d’oli, els alls i la sal i triturarem 3 minuts a vel. 5 o fins que els alls hagin quedat com una pasta sense trossets d’all.
- Amb l’espàtula baixarem la barreja cap al fons del got i comprovarem que els alls estan completament triturats. Si no és així, triturarem una altra vegada 1 minut a vel. 7.
- Posarem la papallona a sobre de les ganivetes. Col.loquem la tapa a sobre el got i posem el cubilet. Programem 5 minuts, vel. 3 i anem tirant l’oli de gira-sol reservat a poc a poc tot per sobre la tapa al voltant del cubilet. L’oli caurà al fil dins el got i facilitarà que l’all-i-oli es vagi lligant.
- Amb l’espàtula, baixarem l’all-i-oli fins al fons del got i barrejarem 10’’/ vel. 2,5. Aboquem l’all-i-oli en una salsera i l’utilitzem al nostre gust per amanir. Si ens en sobra, el posem en un recipient amb tapa a la nevera. S’aguanta bé perquè no porta ou.