Postres y dulces

COOKIE, UNA GALETA DE LA NOVA COL.LECCIÓ FOOD -TRUCK AL 0% D'INTERESOS

#Postres y dulces 06 julio 2018

COOKIE, UNA GALETA DE LA NOVA COL.LECCIÓ FOOD -TRUCK AL 0% D'INTERESOS

Por Montserrat Joan Papasseit | Tarragona

Acaba de sortir una nova col.lecció a Cookidoo. Es diu “Food Truck” Es tracta d’un avançament del llibre que ara en aquest moment tenim com novetat. Aquest llibre té diferents apartatsVeggie revolutionRincón latinoRuta 66Pan, wrap & moreFinger f...

#Postres y dulces 02 noviembre 2016

UNA ALTRA MANERA DE MENJAR PANELLETS...

Por Montserrat Joan Papasseit | Tarragona

 Aquest any he fet panellets triant ingredients més adients a la nostra salut intestinal. Sobretot eliminant totalment el sucre blanc refinat.El sucre refinat és dolent per la nostra salut. No ens aporta res. Són calories buides. El sucre...

UNA ALTRA MANERA DE MENJAR PANELLETS...
MAGDALENES DE TARONJA, sense làctics

#Postres y dulces 02 octubre 2016

MAGDALENES DE TARONJA, sense làctics

Por Montserrat Joan Papasseit | Tarragona

 Si,  unes quantes magdalenes, concretament 150. Aquest cap de setmana s’ha celebrat una festa de joventut d’aquestes que acaben una mica tard o segons com es miri, podríem dir una mica aviat perquè de ben segur que han vist sortir el sol....

#Postres y dulces 17 julio 2016

CREMA DE LLIMONA SENSE LÀCTIC. (LEMON CURD)

Por Montserrat Joan Papasseit | Tarragona

 Sabem que els dolços ocupen la part del capdamunt de la nostra piràmide alimentària. Això significa que els hem de menjar de forma ocasional. Avui en porto un de molt especial a qui li agradi el gust àcid i dolç. És una preparació molt utili...

CREMA DE LLIMONA SENSE LÀCTIC. (LEMON CURD)
PLUM-CAKE CREMÓS DE POMA I FORMATGE

#Postres y dulces 11 abril 2016

PLUM-CAKE CREMÓS DE POMA I FORMATGE

Por Montserrat Joan Papasseit | Tarragona

 El plum-cake és un patís, que normalment s’elabora amb una massa a la qual s’hi afegeixen panses i fruites confitades i es cou en un motlle fondo i rectangular. Avui hem fet una adaptació per poder fer un esmorzar salat, ja que el pitjor del...

#Postres y dulces 17 marzo 2016

MONA DE PASQUA

Por Montserrat Joan Papasseit | Tarragona

Ingredients: PA DE PESSIC4 ous320 g de sucre190 g d’oli de gira-sol190 g de llet320 g de farina de rebosteria1 sobre de llevat químic COBERTURA 350 g de mantega, textura pomada120 g de llet120 g de s...

MONA DE PASQUA
GALETES D'AMETLLA GLUTEN FREE

#Postres y dulces 04 marzo 2016

GALETES D'AMETLLA GLUTEN FREE "SENSE CULPA"

Por Montserrat Joan Papasseit | Tarragona

Estem en temps de “menjar blanc”. Aquest cap de setmana teníem un dinar d’amics i en vaig fer per tothom. La base del menjar blanc es fa amb llet d’ametlles. Quan es realitza la llet, es trituren les ametlles amb aigua i alguna cosa que les endol...

#Postres y dulces 10 enero 2016

XOCOLATA VEGÀ

Por Montserrat Joan Papasseit | Tarragona

Avui m’he despertat amb un ànim especial i tenia ganes de celebrar-ho. Esmorzar molt especial i deliciós: xocolata desfeta sense llet i sense sucre. • Ingredients: -100 gr. de xocolata fondant 99% de cacau-500 gr. de beguda ve...

XOCOLATA VEGÀ