Masas, panes y repostería

DEMOSTRACIÓ Thermomix® TM-6 PANETS D'OLI

#Masas, panes y repostería 26 marzo 2019

DEMOSTRACIÓ Thermomix® TM-6 PANETS D'OLI

Por Montserrat Joan Papasseit | Tarragona

Panets d’oli amb sessam, orenga i llavors de rosella, recent sortits del forn. És una recepta molt senzilla amb el nou Thermomix® TM-6Barrejar aigua amb llevat fresc, farina, una mica de sal i un bon raig d’oli. Barregem, amassen. Deixem reposar i en...

#Masas, panes y repostería 19 junio 2016

COCA DE SANT JOAN

Por Montserrat Joan Papasseit | Tarragona

Un any més ja tenim molt aprop la tradicional festa de Sant Joan. Una de les protagonistes és la coca de Sant Joan, en les seves diferents versions. Aquest any hem elaborat en el nostre taller unes masses diferents de la d’altres anys.Crec que d’aque...

COCA DE SANT JOAN
PA PLA AMB OLI D'OLIVA VERGE EXTRA

#Masas, panes y repostería 15 marzo 2016

PA PLA AMB OLI D'OLIVA VERGE EXTRA

Por Montserrat Joan Papasseit | Tarragona

   Cada setmana posem en pràctica una nova recepta per tal d’ampliar el nostre repertori de preparacions amb Thermomix® . Aquest dilluns vam aprendre molts aspectes d’un bon amassat a partir d’una recepta molt senzilla, fàcil i versàt...

#Masas, panes y repostería 11 marzo 2016

PASTÍS DE POLENTA AMB ESPÀRRECS (gluten free)

Por Montserrat Joan Papasseit | Tarragona

 Avui portem un altre plat “gluten free” . Molt fàcil de preparar amb Thermomix® . És un plat tradicional de la cuina italiana, però hem fet una adaptació vegana, ja que no utilitzem cap làctic: ni mantega, ni formatge, ni llet.  En la versió...

PASTÍS DE POLENTA AMB ESPÀRRECS (gluten free)
PA DE MOTLLE DE PEBROT DE PIQUILLOS

#Masas, panes y repostería 03 noviembre 2015

PA DE MOTLLE DE PEBROT DE PIQUILLOS

Por Montserrat Joan Papasseit | Tarragona

      Si ens fem el pa a casa, tenim el goig de triar la farina que creiem més saludable. Jo, gairebé sempre utilitzo farina d’espelta. Normalment combino farina integral amb farina blanca, per tal que tingui més esponjosi...

#Masas, panes y repostería 27 agosto 2014

PANETS FARCITS PER PICNIC

Por Montserrat Joan Papasseit | Tarragona

He decidit preparar aquesta recepta perquè demà volíem aprofitar els últims dies que ens queden de vacances, per fer una escapada a la muntanya. Aquest cop hem triat el Pirineu. Va molt bé endur-te alguna cosa a la motxilla, ja que molt sovint a la m...

PANETS FARCITS PER PICNIC
PIZZA VEGANA

#Masas, panes y repostería 27 julio 2014

PIZZA VEGANA

Por Montserrat Joan Papasseit | Tarragona

Podem menjar una pizza sense caure amb el tòpic de menjar-brossa, carregat de greix saturat. Si cuidem els ingredients que en formen part, pot resultar un plat de qualitat.  Avui hem preparat una pizza amb ingredients molt saludables. Farina d’espelt...