Home › Delegación Tarragona › Montserrat Joan Papasseit › Postres y dulces › MAGDALENES DE TARONJA, sense làctics
Thermomix® Tarragona
Montserrat Joan Papasseit
El que més m'agrada de Thermomix® és que et permet triar cadascun dels passos per realitzar una alimentació sana i equilibrada. D'una forma ràpida, cómoda i simple et permet fer un menú complert per a tota la família en molt poc temps. Si vols descobrir amb mi totes les funcions de Thermomix® , t'ofereixo participar en la degustació culinària que et premetrà experimentar el plaer de cuinar. Ofereixo tallers i classes.
El que més m'agrada de Thermomix® és que et permet triar cadascun dels passos per realitzar una alimentació sana i equilibrada. D'una forma ràpida, cómoda i simple et permet fer un menú complert per a tota la família en molt poc temps. Si vols descobrir amb mi totes les funcions de Thermomix® , t'ofereixo participar en la degustació culinària que et premetrà experimentar el plaer de cuinar. Ofereixo tallers i classes.
¿Quieres que te llame Montserrat Joan Papasseit?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montserrat Joan Papasseit por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
MAGDALENES DE TARONJA, sense làctics
02 October 2016 Si, unes quantes magdalenes, concretament 150. Aquest cap de setmana s’ha celebrat una festa de joventut d’aquestes que acaben una mica tard o segons com es miri, podríem dir una mica aviat perquè de ben segur que han vist sortir el sol.Durant la festa han fet gana i al llarg de la nit potser els ha anat bé mossegar unes gustoses magdalenes de taronja.Us faig arribar la recepta perquè són molt fàcils, perquè no porten llet i perquè sempre surten bé. No tenen cap dificultat, sobretot si en fem només pels que som a casa i per un esmorzar o un berenar.INGREDIENTS:•Mitja taronja de suc amb pell•4 ous (200 g.)•200 g de sucre•200 g d’oli d’oliva extra verge.•220 g de farina d’espelta•Un pessic de sal•1 sobre de llevat químic•Sucre per posar per sobre.-PREPARACIÓ:
Solicita demostración - Posar dins el got la mitja taronja, els ous i el sucre. Programar 3 minuts, 37º, velocitat 5
- Quan acaba, tornar a programar 3 minuts, vel 5.
- Posarem a dins del got l’oli i barrejar 15 segons, velocitat 5.
- Afegir la farina, el llevat i la sal. Programar 8 segons / vel.6.
- Abocarem la barreja en una mànega pastissera. Ens facilitarà poder emplenar els motlles. No els emplenarem fins dalt de tot. Aproximadament 3/4 parts i deixarem que la massa reposi a la nevera mitja hora.
- A continuació quan ens faltin 10 minuts per la mitja hora preescalfarem el forn a 250º
- Abans d’enfornar les magdalenes, hi espolsarem per sobre una mica de sucre. És aconsellable posar les magdalenes que tenim preparades a dins d’un suport metàl.lic, pot ser unes safates especials amb les cavitats per posar els motlles o les podem posar dins de flameres metàl.liques.
- Quan entrem les magdalenes al forn, baixarem la temperatura del forn a 220º durant 15 minuts. El temps de forn depèn de la mida dels motlles. En aquest cas havien de ser grans (concretament el motlle era del nº 10) i les vaig tenir 20’ cada fornada. En surten 15 d’aquesta mida, però si són de mida normal, suposo quoe en surten 16 o 17.