Home › Delegación Tarragona › Montserrat Joan Papasseit › Postres y dulces › Xurros. Un caprici cruixent • • •
Thermomix® Tarragona
Montserrat Joan Papasseit
El que més m'agrada de Thermomix® és que et permet triar cadascun dels passos per realitzar una alimentació sana i equilibrada. D'una forma ràpida, cómoda i simple et permet fer un menú complert per a tota la família en molt poc temps. Si vols descobrir amb mi totes les funcions de Thermomix® , t'ofereixo participar en la degustació culinària que et premetrà experimentar el plaer de cuinar. Ofereixo tallers i classes.
El que més m'agrada de Thermomix® és que et permet triar cadascun dels passos per realitzar una alimentació sana i equilibrada. D'una forma ràpida, cómoda i simple et permet fer un menú complert per a tota la família en molt poc temps. Si vols descobrir amb mi totes les funcions de Thermomix® , t'ofereixo participar en la degustació culinària que et premetrà experimentar el plaer de cuinar. Ofereixo tallers i classes.
¿Quieres que te llame Montserrat Joan Papasseit?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montserrat Joan Papasseit por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Xurros. Un caprici cruixent • • •
30 March 2014 En aquesta entrada voldria retre un homenatge a la meva primera recepta el•laborada amb Thermomix® . És el que ens va venir de gust fer quan la vam tenir a les nostres mans. Era una recepta que sovint havíem intentat fer-la manualment i era molt feixuga de fer, perquè has de remenar una bona estona. És per això que ens va agradar fer-la, pel senzill que ens va resultar. Recordo que era un divendres Sant, per tant festiu, quan la nostra amiga Loli ens va fer tota l'explicació del funcionament de la Thermomix® El nostre fill havia sortit de marxa i encara dormia quan vam tenir una magnífica safata de xurros a taula i el que ens va fer somriure va ser que al saber que l'esmorzar l'havíem fet nosaltres amb Thermomix® , va mirar encuriosit el nou artefacte i va preguntar per on sortien.Avui no és divendres Sant, però el tenim a prop i també hem fet un esmorzar festiu d'aquells que no et ve d'una estona, a més sense saber-ho ha vingut el nostre fill a casa i també els ha tastat. Estaven deliciosos. M'agradaria que us animéssiu a fer la recepta perquè és molt senzilla i molt econòmica. Bàsicament és farina i aigua. Pot haver-hi alguna cosa més bàsica.Us podeu fer una idea del cost d'aquesta safata de xurros!!! No sé si arribarà a mig €. L'oli el podem tornar a utilitzar, ja que no deixa cap regust el fregit d'aquesta massa.•Ingredients:-400 gr. d'aigua-200 gr. de farina-1/2 culleradeta de sal-Oli d'oliva per fregir.•Procediment:Posem l'aigua i la sal a dins del got. Programem 3 minuts 100º, velocitat 1 (el temps és orientatiu, ja que està en funció de la temperatura de l'aigua. El que ens interessa és que l'aigua bulli). A banda haurem tamisat la farina amb el llevat químic i ho afegim tot de cop a dins del got. A continuació 15'' a velocitat 6 fins que tota la massa quedi ben lligada. Seguidament deixem la massa dins del got perquè es refredi una mica i la puguem passar a una mànega pastissera amb un broquet arrissat que doni la típica forma de xurro.Fregim els xurros en una paella amb l'oli ben calent i deixem que s'escorri l'oli sobrer, per tal que es mantingui la textura cruixent i no siguin embafosos. Expressament he suggerit fregir amb oli d'oliva perquè és l'oli més adequat per fregir pel que fa a la nostra salut, ja que aguanta bé l'alta temperatura que agafa l'oli quan l'escalfem per fregir sense generar toxines.Tenim dues opcions menjar-los tal qual, quan encara són calents amb una mica de sucre o sucar-los amb la típica xocolata desfeta.Avui tocava un esmorzar de deu.
Solicita demostración