Home › Delegación Tarragona › Montserrat Joan Papasseit › Técnicas básicas › CREMA DE XOCOLATA SALUDABLE (sense sucre, sense làctic, sense gluten).
Montserrat Joan Papasseit
¿Quieres que te llame Montserrat Joan Papasseit?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montserrat Joan Papasseit por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
CREMA DE XOCOLATA SALUDABLE (sense sucre, sense làctic, sense gluten).
18 November 2020
Us porto una recepta que compleix diverses expectatives i que la fa molt versàtil. M'agrada poder fer aquest tipus de receptes amb Thermomix® que parteixen d'aliments reals o d'aliments no processats de forma majoritària. A més sempre queda bé. El seu nivell de facilitat és altíssim.
INGREDIENTS.
- 1000 g de pomes de la classe que més us agradin. A mi m'agraden les story Inored perquè tenen un punt àcid.
- 1 cullerada sopera de canyella en pols
- 1 cullerada de cacau en pols
- Suc d'una llimona
- Ratlladura d'una pell de llimona sense la part blanca.
- 1 trosset de gingebre pelat
- 30 g d'avellanes torrades.
ELABORACIÓ
És tan senzilla aquesta recepta que la podem fer en qualsevol moment, tan sols hem de tenir les pomes ben netes i tallades a octaus. Podem utilitzar la classe que vulguem de pomes, en funció si ens agraden més o menys àcides o dolces. A mi m'agraden un punt àcid, I si n'hi ha, m'agraden les pomes Story Inored. Sempre que puc les trio ecològiques.
En primer lloc fem una compota de poma. Tan sols hem de netejar amb un raspallet per sobre de la pell, li traiem el cor. Anem posant les pomes dins el got del nostre Thermomix® , afegim la canyella en pols en funció si ens agrada molt o no, el gingebre, el suc i la raspadura de llimona, Programem 25 minuts a 100º, vel cullera. Quan acaba la cocció triturem 1 minut a vel, progressiva del 5 al 10.
Quan acaba deixem refredar i la podem guardar a la nevera. Aquesta base podem Fer Dues opcions consumir-la tal qual per múltiples aplicacions o fer una crema de xocolata. Tan sols cal que afegim en una tassa de compota de poma una cullerada sopera de cacau 100% i remenem. Li donem un punt cruixent afegint un tòpic en forma de fruit sec. En aquest cas jo he fet servir una cullerada d'avellanes torrades.
Podem pensar com utilitzar aquesta crema de xocolata deliciosa. A mi m'agrada com farcit d'algun pastís, Barrejat amb iogurt natural, com complement d'algunes postres tipus mus o cremes de fruits secs que també són naturals I amb ingredients sans.
Per mi no li cal sucre perquè ja és suficient dolç, però si us fa falta, sense cap problema li podeu afegir uns 100 g de sucre integral o de dàtils desossats.
Espero que us agradi i que la proveu de fer perquè és molt ràpida. Hi ha moments que agraïm tenir una preparació feta tan saludable quan ens ve de gust quelcom dolç i no ens volem llençar a les galetes i altres dolços més processats.
Per cert és una recepta ideal per fer amb l'amic de Thermomix® TM-6 Friend, ja que només requereix una estoneta de cocció. La podem iniciar en TM-6 i triturar. Quan ja està a punt de cocció la passem a Thermomix® Friend i elaborem la compota.
Vols saber com podem elaborar aquesta recepta a la vegada que fem el nostre menú o el nostre batch cooking semanal?