\\r\\n<\/p>
Tamb\u00e9 netegem les ma\u00e7anes. Reservem.\u00a0<\/p>\", \"
Posem dins del got el l\u00edquid de la infusi\u00f3 quan est\u00e0 tebi (37\u00ba) i desfem el llevat 10segons\/Vel.2.\u00a0\u00a0<\/p>\", \"
A continuaci\u00f3 incorporem la llet, l'oli d'oliva i dues cullerades de sucre i ho barregem 10 segons\/Vel.3.\u00a0<\/p>\", \"
Tot seguit afegim la farina i un polsim de sal i ho barregem 10 segons\/Vel.6.\u00a0<\/p>\", \"
Finalment, ho amassem durant 3 minuts.<\/p>\", \"
Preparem una llanda de forn d'uns 30x40cm aproximadament, hi posem un full de paper d'enfornar. <\/p>
Col\u00b7loquem la bola de massa i la cobrim amb un bol untat amb oli d'OVE.La deixem reposar uns 40-45 minuts fins que augmenta el seu volum quasi el doble.<\/p>
Escalfem el forn a 180\u00ba.<\/p>\", \"
Escampem la massa amb les mans o amb un corr\u00f3, procurant deixar una vora m\u00e9s alta. Reservem. <\/p>\", \"
Preparem la \\\"lletada\\\": posem dins del got 100g d'oli d'OVE, 4 cullerades de sucre i 3 cullerades de Maizena o farina fluixa i ho barregem 20segons\/Vel.6. <\/p>\", \"
A continuaci\u00f3 col\u00b7loquem sobre la massa les ma\u00e7anes (sense pelar, tallades a quarts, sense el cor) amb la part de la pell de cara amunt. Tot seguit, repartim la lletada per la massa amb molta cura i vigilant que ens quedi ben repartida. <\/p>\", \"
Enfornem la coca durant uns 40-45 minuts, fins que veiem que la vora de la massa est\u00e0 dauradeta. Una vegada finalitzada la cocci\u00f3, la deixem refredar sobre una reixeta. <\/p>\"]","preparation_time":"01:45:00","preparation_portions":8,"featured_comment":"Em va sorprendre el concepte de \"lletada\", una barreja de farina, sucre i oli amb an\u00eds. Per mi, \u00e9s el toc m\u00e9s especial de la coca. "}]})">
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta