Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Avui us porto el gran descobriment del mes de novembre. Sí, sí...tal i com us ho dic.
Em va tocar fer la classe del dijous al Facebook de la Delegació Thermomix® de Tarragona i em van assignar aquesta corona, recepta de la revista de Nadal. Sorprenent!!!!
Vaig fer un canvi a la base de la corona: no li vaig posar formatge. Si li hagués posat només hagués menjat jo...i del que es tracta és que tots els de casa poguem menjar el que cuinem. Crec que amb el formatge encara deu ser molt més bona! Tampoc no li vaig posar alfàbega fresca perquè no vaig trobar. Amb la deshidratada de potet també va quedar bé!
És una combinació molt versàtil! La d'avui porta bacon però el podeu substituir per tonyina, bolets, pernil dolç, pernil salat, botifarra blanca, olives negres...pel que us vingui de gust i més us agradi!
INGREDIENTS:
PREPARACIÓ:
Què us ha semblat? Oi que us venen ganes de fer-la? Us ho aconsello...repetireu!
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta