advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Olga Casanova Martinez

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Comprar Thermomix®

MANTECADOS

17 December 2020
17 December 2020
Categoría:

Els MANTECADOS es fan en un pimpam...tant si es fan de manera manual com si es fa amb el Thermomix® .


He fet la recepta de Cookidoo, això sí, he canviat la varietat del vi que demana; no he posat vi blanc, he utilitzat vi de licor i tampoc he utilitzat farina de rebosteria, he utilitzat farina normal.  


M'han agradat moltíssim, la veritat. Tant la seva textura com el seu sabor. I que no són molt dolços! 


INGREDIENTS:



  • 320g de sagí a temperatura ambient

  • 125g de vi de licor o mistel·la

  • 25g d'anís

  • 30g de suc de llimona

  • 1 paperet de gasosa (els dos colors)

  • 600g de farina d'ús comú

  • 100g de sucre glass (per decorar)


PREPARACIÓ:



  1. Escalfem el forn a 200º. Preparem dues llandes de forn i les cobrim amb paper vegetal. Reservem.

  2. Posem dins del got el sagí, el vi, l'anís, el suc de llimona i el paperet de gasosa. Ho barregem 15segons/Vel. 6 // Preparació tradicional: en un bol barregem els líquids i el sagí amb l'ajuda d'unes varetes. Quan ho tinguem tot integrat, afegim el sobret de gasosa.

  3. Incorporem la farina dins del got i barregem 15 segons/Vel.6. Baixem els ingredients al fons del got amb l'ajuda de l'espàtula i tornem a barrejar 10segons/Vel.6. // Preparació tradicional: anem afegint a poc a poc la farina i ho anem barrejant amb les mans, fins que ens quedi una massa compacta.

  4. Aboquem la massa sobre el pedrís prèviament enfarinat i formem una bola.

  5. Amb l'ajuda d'un corró escampem la massa fins deixar-la d'un gruix d' 1,5cm aproximadament. L'empolvorem amb una miqueta de farina.

  6. Ara ja podem tallar els mantecados amb un tallador rodó d'uns 5cm de diàmetres. Els anem dipositant a la llanda que tenim preparada.

  7. Els enfornem uns 25-30 minuts, fins que estiguin dauradets.

  8. Una vegada ha finalitzat el procés de cocció els retirem a una reixeta i els deixem refredar sobre una mitja hora.

  9. Passat aquest temps, els "arrebossem" en sucre glass i deixem que es refredin del tot.


I ja els tenim! Els podem guardar en una llauna i vigilar que arribin tots a les festes de Nadal! 



Solicita demostración
17 December 2020
icon-print-2