Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Els MANTECADOS es fan en un pimpam...tant si es fan de manera manual com si es fa amb el Thermomix® .
He fet la recepta de Cookidoo, això sí, he canviat la varietat del vi que demana; no he posat vi blanc, he utilitzat vi de licor i tampoc he utilitzat farina de rebosteria, he utilitzat farina normal.
M'han agradat moltíssim, la veritat. Tant la seva textura com el seu sabor. I que no són molt dolços!
INGREDIENTS:
PREPARACIÓ:
I ja els tenim! Els podem guardar en una llauna i vigilar que arribin tots a les festes de Nadal!
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta