Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Amb aquesta recepta que us presento avui comprovareu com és de fàcil adaptar una recepta tradicional al nostre Thermomix® . He triat uns fideus amb costella perquè és un plat que m'agrada molt fer-lo a l'hivern. Els plats únics m'agraden molt!
Heu de tenir en ment els passos que fem a l'hora de cuinar amb una cassola i adaptar cadascun al Thermomix® . Els ingredients del sofregit els podeu adaptar al vostre gust (jo no hi poso pebrot). També heu de tenir en compte si els fideus us agraden més secs o més caldosos (posareu una mica més d'aigua) o una mica grocs (podeu posar-hi safrà o cúrcuma). Tot al vostre gust! Comencem!
INGREDIENTS (4p):
PREPARACIÓ:
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta