Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
La revista Thermomix® del mes de gener és de les millors que s'han publicat (opinió personal). Sabeu què és obrir una revista i començar...la faig, marcada, la vull fer, aquesta no me la perdo...doncs això. Un munt de receptes que em van encisar només veure-les i que van fer cap a la meva llista de pendents!
D'aquest moment neix el plat que us porto avui. És la unió de dues receptes, molt semblants entre elles però que pel tema formatge no puc fer. És una proposta que fa molta festa! La pasta amb beixament...per mi, ho és! També porta verdura, bròquil romanescu (una de les receptes proposava bròcoli i l'altra co-i-flor). Les receptes són:
GRATíN DE PASTA CON COLIFLOR Y QUESO AHUMADO
GRATINADO BRÓCOLI, PERA Y PASTA CON QUESO AZUL
INGREDIENTS:
PREPARACIÓ:
1.Netegem el romanescu i el tallem a trossets petits. El disposem al recipient varoma i reservem.
2.Preparem una safata de forn: la muntem amb oli d'oliva o mantega (al vostre gust). Escalfem el forn a 200º.
3.Bullim la pasta i aprofitem la cocció per cuinar al vapor el romanescu: posem dins del got l'aigua i activem la funció HERVIDOR a 100º. Quan ja tenim escalfada l'aigua, incorporem la pasta al got, posem la tapa i col·loquem el varoma a sobre. Ho fem coure durant 10 minuts/TempVaroma/gir invers/Vel.1.
4.Una vegada finalitzada la cocció, disposem el romanescu a la safata de forn. Escorrem la pasta i la disposem sobre el romanescu. Reservem.
5.Ara preparem la beixamel: posem dins del got l'oli, la farina, la llet, sal, pebre mòlt i la nou moscada i ho cuinem 7minuts/90º/Vel.4. Mentrestant, tallem a daus petits la pera i també la disposem a la safata amb la pasta i el romanescu.
6.Aboquem la beixamel sobre la pasta, el bròcoli i la pera i ho barregem. Per sobre repartim els daus del bacon i ho enfornem durant uns 20 minuts o fins que estigui daurat.
Què us sembla? Us animeu a fer-la? Jo us asseguro que...repetiré!!!
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta