Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Aquestes galetes són unes de les tradicionals que es fan per St.Blai.
La recepta és de la meva amiga reusenca Glòria, del bloc "No tot són postres a la cuina". M'agraden molt perquè porten farina d'ametlla.
Pulveritzem el sucre 20 segons/Vel.10. El retirem a un bol i reservem.
Posem la papallona i batem els dos ous 30segons/vel.4. Retirem la papallona.
Incorporem el sucre reservat, la pasta de vainilla i la mantega a daus petit. Barregem 40segons/2.
En un bol barregem les farines i l'impulsor Royal.
Sense posar temps activem el Thermomix a Vel.2 i anem incoporant per la boca de la tapa la barreja de farines a cullerades . Quan ho tenim ben barrejat unifiquem la massa, la cobrim amb film transparent i la deixem reposar una estona a la nevera (la treballarem millor).
Escalfem el forn a 180º i preparem dues llandes de forn cobertes amb paper vegetal d'enfornar. Empolvorem el pedrís de la cuina amb farina.
Treiem la massa de la nevera i la col·loquem al pedrís de la cuina.L'aplanem amb l'ajuda d'un corró i la tallem amb el motlle ovalat. Anem col·locant les galetes a la safata i quan la tenim plena les pintem amb ou batut i les enfornem durant uns 15-20 minuts (segons com siguin de gruixudes i com us agradin de torrades).
Retirem les galetes del forn, esperem uns cinc minuts i les col·loquem en una reixeta de refredar.
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta