Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Són les postres de festa per excel·lència a la meva família! La meva mare el preparava a casa i també ho portava fet quan anàvem de convidats a alguna celebració o dinar amb família. Quins bonics records!
Són molt refrescants i senten molt bé. Els ingredients són molt senzills i la preparació, també. Adaptar una recepta tradicional al vostre Thermomix® és molt fàcil!
Vols adaptar una recepta tradicional de casa teva al teu TM6? Si necessites suport...aquí estic!
1. Separem el suc de la pinya i els talls de pinya. Els talls els trossegem. Preparem el motlle amb caramel líquid. Reservem.
Posem la papallona al got, aboquem la nata (ha d'estar molt freda) i afegim una cullerada de sucre glass. Programem Vel.3,5 sense temps. L'anem controlant fins que veiem està al punt desitjat, cremosa (podem anar parant, no passa res). Reservem en un bol gran.
Sense rentar el got afegim la pinya, el suc de llimona i les cullerades de llet condensada. Ho triturem 10 segons/Vel. 5. Amb molta cura i suavitat ho barregem amb la nata muntada. Us aniran bé unes varetes. Reservem.
Posem les làmines de gelatina a hidratar en un bol amb aigua freda. Han d'estar almenys 5 minuts.
Sense rentar el got aboquem el suc de la pinya i escalfem 5min./80º/Vel.1. Finalitzat aquest temps incorporem la gelatina ben escorreguda i ho barregem durant 6segons/Vel.3 Reservem en un bol. Hem d'esperar a que es faci tebi però que no comenci a solidificar.
6.Finalment, incorporem el suc de pinya amb la gelatina i ho barregem suaument fins que està tot ben integrat. Aboquem la barreja al motlle i ho deixem refredar a la nevera unes 5 hores mínim.
Triem un plat ben bonic per desemmotllar i decorem el pastís amb unes guindes. Ja veureu quin goig farà!
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta