Thermomix® Tarragona

Maria Teresa Salat Brúnel

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 11 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 11 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Crema d'anxoves i de pebrots per lioneses.

15 diciembre 2021

Tiempo de preparación 00:10:00 mins

Ración para 25 personas

15 diciembre 2021

Boniiiisssima!!!!! aquesta crema d'anxoves que podreu utilitzar per a farcir unes lioneses (clica a massa choux per a veure la recepte que trobaràs a cookidoo.es, de Thermomix® )  o unes minitartaletes. Ideas per a compartir amb la familia i els amics en un buffet o com aperitiu. Recepte apta per TM31, TM5, TM6.

Ingredientes

  • Ingredients crema d'anxoves:
  • 10-12 filets d'anxoves
  • 200 gr de formatge crema
  • 200 gr de nata
  • Nous trossejades
  • Ingredients crema de pebrots:
  • 3 pebrots del piquillo
  • 35 grs de melmelada pebrots (opcional)
  • 100 gr de llet evaporada
  • 100 gr de tomàquet natural concentrat

Pasos de la receta

1 Paso

Preparar previament les lioneses https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r55173

2 Paso

Crema de pebrots:

Posar al vas.100 gr de tomàquet natural, els 3 pebrots, 35 grs de melmelada, 100 gr de llet evaporada. Tritura 1 min/velocidad 10. Si vols la salsa menys densa afegeix-hi més llet evaporada.Reservar.

3 Paso

Crema d'anxoves:

Munta 200 gr de nata. 3 min/velocidad 4. Retirar

4 Paso

Posar al vas10-12 filets d'anxoves i 200 gr de formatge crema.Triturar 1 min/velocidad 6.

5 Paso

Incorpora les nous trossejades i 2 cullerades de nata muntada. 10 seg/velocidad 3. retirar en un bol

6 Paso

Afegeix-hi la resta de nata amb moviments envolvents.

7 Paso

Posa-la en una mànega pastissera i reserva.

8 Paso

Muntem els profiterols: Fes un tall lateral a les lioneses i omple amb la crema d'anxoves. Posar salsa de pebrots al plat per acompanyar.

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración