advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Maria Teresa Salat Brúnel

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 14 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 14 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Comprar Thermomix®

CRÈME BRÛLÉE DE CARBASSA amb gorgonzola, bolets i speck

26 November 2024

icon-clock Tiempo de preparación 01:30:00 mins

icon-persons Ración para 4 personas

26 November 2024


Us proposo aquesta cremè brûlée per a poder disfrutar dels sabors de la tardor. Passeu de la dolçor de la carbassa en una cullerada, als bolets salats amb guanciale i una mica de gorgonzola que es fon durant la cocció. Desitjo us agradi

icon-list

Ingredientes

  • Per a la crema de carbassa:
  • 2 grans d'all
  • 200 g de polpa de carbassa Herbes aromàtiques barrejades (farigola, sàlvia, romaní)
  • 250 gr d'aigua
  • 170 g de nata 70
  • 70 g de llet
  • 1 ou sencer 2 rovells d'ou
  • 30 g de parmesà +70gr per la safata
  • Nou moscada al gust
  • Sal i pebre al gust
  • 50 g de bolets de la vostra elecció ( camagrocs, ceps, trompeta, rovellons...)
  • Oli d'oliva verge
  • 1 tall de guanciale o cansalada
  • 70 g de Gorgonzola
  • mantega per a la paella
icon-utensils

Utensilios Thermomix

icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

Posar al vas 250 gr d’aigua i el cistell.

2 Paso

Tallar la carbassa a daus 3cm introduir al cistell (o al varoma mentres es fa una altra recepta al vas) amb les herbes, l'all i la sal. Tapeu i programar 15 minuts 100ºC velocitat cullera, comprovar la cocció.

3 Paso

Traieu les herbes i els alls i deixeu que la carbassa escorri l'excés d'aigua.

4 Paso

Treure l’aigua del vas.

5 Paso

Afegir el guanciale a daus 1cm, oli i sofregir 10m 120º gir esquerra v cullera. 

6 Paso

Afegir els bolets i tornar a programar 5m 120º gir esquera v cullera.

7 Paso

Reservar



8 Paso

Afegir 200 g de polpa, nata i llet, ous i rovells, parmesà i espècies en el got. Bateu durant 1 minut v 4.

9 Paso

Untar el motlle amb mantega, passa-ho amb una bona capa de parmesà, després els tocs de gorgonzola, el guanciale i els bolets. Cobriu-ho tot amb la crema de carbassa. Col·loqueu la safata de forn en una safata de forn i afegiu-hi aigua fins a la meitat de la safata i deixeu-ho coure a 120 graus durant aproximadament 50 min-1 hora. Ha de quedar una mica bellugadis



10 Paso

Posar una capa fina de sucre morè ben anivellat i flamejar .

11 Paso

Servir calent

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración