Risotto amb espinacs

#Pastas y arroces 08 abril 2020


ingredients



  • 80 g de cebes en trossos

  • 50 g de fulles d'espinacs fresques

  • 30 g d'oli d'oliva

  • 300 g d'arròs de gra rodó

  • 800 g d'aigua o brou de verdures

  • 1 cullerada de concentrat de verdures

  • 300 g de gambes crues pelades (opcional


Preparació


Poseu la ceba, els espinacs i l'oli al vas i trossegi 5 seg / vel 5. Amb l'espàtula, baixar els ingredients cap al fons del vas i sofregir 3 minuts / 120 ° C / vel 1.


Afegir l'arròs i ofegar 1 min / 120 ° C / gir esquerra / vel 1.


Incorporar l'aigua, concentrat de brou  Programeu 15 min / 100 ° C / gir esquerra / vel 1.


Incorporar les gambes i programi 1 min / 100 ° C / gir esquerra / vel 1. Aboqcari l'arròs en una font. Deixeu reposar uns minuts i sirvir amb parmesa ratllat.


Nota;


Pel brou de verdures les que utilitzeu normalment o les següents:



  • 200 g de col en 2-3 trossos

  • 100 g de nap en 2-3 trossos

  • 100 g de pastanaga en 2-3 trossos

  • 100 g d'api en 2-3 trossos

  • 100 g de porro (només la part blanca) en 2-3 trossos

  • 1 ceba petita a quarts (100 g)

  • 1 tomàquet (150 g)

  • 1200 g d'aigua


Poseu en el got la col, el nap, la pastanaga, l'api, el porro, la ceba i el tomàquet. Trossegi 4 seg / vel 4.


Afegiu l'aigua i programi 30 min / 100 ° C / vel 1.


Que vagi de gust!!!!!!!!