Risotto amb espinacs
#Pastas y arroces 08 abril 2020
ingredients
- 80 g de cebes en trossos
- 50 g de fulles d'espinacs fresques
- 30 g d'oli d'oliva
- 300 g d'arròs de gra rodó
- 800 g d'aigua o brou de verdures
- 1 cullerada de concentrat de verdures
- 300 g de gambes crues pelades (opcional
Preparació
Poseu la ceba, els espinacs i l'oli al vas i trossegi 5 seg / vel 5. Amb l'espàtula, baixar els ingredients cap al fons del vas i sofregir 3 minuts / 120 ° C / vel 1.
Afegir l'arròs i ofegar 1 min / 120 ° C / gir esquerra / vel 1.
Incorporar l'aigua, concentrat de brou Programeu 15 min / 100 ° C / gir esquerra / vel 1.
Incorporar les gambes i programi 1 min / 100 ° C / gir esquerra / vel 1. Aboqcari l'arròs en una font. Deixeu reposar uns minuts i sirvir amb parmesa ratllat.
Nota;
Pel brou de verdures les que utilitzeu normalment o les següents:
- 200 g de col en 2-3 trossos
- 100 g de nap en 2-3 trossos
- 100 g de pastanaga en 2-3 trossos
- 100 g d'api en 2-3 trossos
- 100 g de porro (només la part blanca) en 2-3 trossos
- 1 ceba petita a quarts (100 g)
- 1 tomàquet (150 g)
- 1200 g d'aigua
Poseu en el got la col, el nap, la pastanaga, l'api, el porro, la ceba i el tomàquet. Trossegi 4 seg / vel 4.
Afegiu l'aigua i programi 30 min / 100 ° C / vel 1.
Que vagi de gust!!!!!!!!