advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Maria Teresa Salat Brúnel

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 11 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 11 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

TRINXAT DE LA CERDANYA, amb moniato

21 October 2020
21 October 2020


Recepta de muntanya on la cuina és contundent i senzilla de fer amb el Thermomix®   .


Aquest plat no és sols comú a la Cerdanya sinó també a l’Alt Urgell i a Andorra. Però els cerdans deuen haver fet millor màrqueting 


Aquesta amb moniato!!!!!!


INGREDIENTS


• 750 gr. de col d'hivern tallat a trossos regulars


• 70 ml. d'oli d'oliva verge extra


• 2-3 grans d'all


• 150 gr. de cansalada de porc tallada a tires o daus 1cm


• 100 ml. d'aigua


• sal


• 500 gr. De moniato o patates tallat a rodanxes de mig cm


• 1 botifarra negra (opcional)


PREPARACIÓ


1.Posem la meitat de la col en el vas del Thermomix® i triturem 8 segons, velocitat 4. Retirem a un bol i reservem. Posem l'altra meitat de la col i programem 8 segons, velocitat 4. Retirem a el mateix bol i reservem.


2.Posem al vas l'oli i programem 3 minuts, temperatura 120º/ o varoma, velocitat 1.


3.Afegim els alls i programem 3 segons velocitat 5. Baixar amb l'espàtula


4.Afegim la cansalada I sofregim 10-15 minuts, temperatura 120º, velocitat 1. Per la TM6 podem buscar l’opció de sofregir bacó a alta temperatura


5.Afegim la col reservada, l'aigua i la sal i programem 5 minuts, temperatura 120º o varoma, velocitat 1.


6. Per últim afegim la patata i programem 20 minuts, temperatura 120º, velocitat 1.


7. Al acabar s’ afegeix la botifarra negra tallada a rodanxes i es remena amb l’espàtula pq es desfaci amb l’escalfor o si es vol es passen per la paella uns segons per fer-la cruixent.


8. Emplatar i servir calent



Nota:


Si es vol en el pas 6 es pot aprofitar per a fer una altre cosa al varoma, (Canviant la T a varoma) uns ous durs, un peix amb papillot....., jo he preparat un cuscús amb fruits secs:




1.En un vol posem 300 gr de cuscús ,300 gr d’aigua , 30 gr d’oli ,sal i deixem hidratar 5 minuts.


2. Hidrateu també panses i orellanes tallades a trossets amb una mica de moscatell o mistela .


3.Passat el temps col•loqueu a la safata del varoma i situeu el varoma damunt del vas en el pas 6, canviant la temperatura a varoma


4.Emplateu afegint-hi nous i avellanes trossejades , pipes de carabassa i raïm moscatell tallat per la meitat, amb una mica d’oli pel damunt. 


Bon profit!!!!!!!!!

Solicita demostración