Thermomix® Tarragona

Maria Teresa Salat Brúnel

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 11 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 11 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Xarrup de pastanaga i taronja

20 diciembre 2021

Tiempo de preparación 00:15:00 mins

Ración para 15 personas

20 diciembre 2021

La taronja és el cítric per excel·lència tot i que la considerem  mediterrània, és originària de la Xina i, des d’allà, es va estendre al Japó i l’Índia. Va arribar a Occident per la Ruta de la Seda. Els àrabs la van introduir a Espanya al segle X.


Conté poques calories: 49 Kcal per 100 g.  i és molt rica en vitamines i minerals.


Us recomano aquest xarrup de taronja , pastanaga i gingebre , que podeu utilitzar com aperitiu, en un buffet o entre plats per alleugerar. Es molt refrescant i amb el toc picant del gingebre. Recepta apta per la Thermomix® Tm31, TM5, TM6.

Ingredientes

  • 1 l de suc de taronja
  • 300 gr pastanagues
  • 1 culleradeta de gingebre fresc
  • 1 iogurt natural
  • 1/2 l d'aigua
  • sal i pebre

Pasos de la receta

1 Paso

Poseu al vas l'aigua i al cistell 300 gr pastanagues tallades en rodanxes de 3cm.15 min/100°C/velocidad cullera

2 Paso

Retireu i refredeu-les en aigua amb gel. Treieu l'aigua del vas. Mentrestant exprimiu el suc de les taronges.

3 Paso

Posar al vas les pastanagues amb el1 l de suc de taronja i el gingebre. Triturar1 min/velocidad 10 fins a obtenir una crema fina.

4 Paso

Corregiu-ho de sal i pebre i reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho. Acompanyeu la crema amb una culleradeta de iogurt.

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración