advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Maria Teresa Salat Brúnel

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 14 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 14 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Comprar Thermomix®

Sandvitx de pa de motlle amb espinacs amb Thermomix®

05 April 2020
05 April 2020


Farcit



  • Fulles d'espinacs

  • Sobrassada de Mallorca

  • Formatge tendre de cabra

  • Mantega per untar el pa


Ingredients pa de motlle:



  • 100 g d'aigua

  • 65 g de fulles d'espinacs fresques

  • 50 g d'oli d'oliva verge extra

  • 20 g de llevat premsat fresc

  • 200 g de farina integral

  • 50 g de farina de força

  • 1 pessic de sal

  • 1 cullereta de mantega (per untar el motlle)


Preparació:



  1. Poseu en el got l'aigua, els espinacs i l'oli i tritureu 5 seg / vel 6.

  2. Amb l'espàtula, baixar els ingredients cap al fons del vas i templar 2 min / 37 ° C / vel cullera.

  3. Afegiu el llevat i barrejar 30 seg / vel 2.

  4. Afegir la farina integral, la farina de força i la sal i amassar 3 minuts / espiga. Deixar pujar la massa dins el vas fins que dobli el seu volum (aprox. 30-40 minuts).

  5. Amb l'espàtula, baixar la massa cap al fons del vas i torni a amassar 1 min / espiga.

  6. Untar amb mantega un motlle de cake de 1 litre de capacitat i posar la massa dins, aixafant amb els dits perquè arribi bé als racons del motlle. Deixeu reposar cobert amb un drap humit o film transparent (aprox. 30-40 minuts).

  7. Preescalfeu el forn a 200 ° C.

  8. Fornejar durant 30 minuts (200 ° C). Traieu de forn, desemmotllar i deixar refredar sobre una reixeta. Tall el pa en llesques  i farcir amb els ingredients torra en una bikinera.


Us animo a provar-la us encantarà!!!!!!!!!


Salut!!!!!!

Solicita demostración