advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Maria Teresa Salat Brúnel

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 14 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 14 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Comprar Thermomix®

Tiramisu de taronja

03 May 2023

icon-clock Tiempo de preparación 05:15:00 mins

icon-persons Ración para 8 personas

03 May 2023
Categoría:


Avui us porto aquest postre italià que té el seu origen en el norest d'Italia, a la regió del Véneto.


Es diu que na neixer els anys 50 en els bordells de Treviso on "La maîtresse" oferia als seus clients dient amb cortesia aquestes paraules emblemàtiques: Vinga, estimat que et dono una cosa que "te tira su"... en llengua veneta i d'aquí derivaria en “ti tira su” en italià i, en popularitzar-se, va començar a anomenar-se tiramisú.
Per a fer-l'ho més refrescant substituim el cafè per la taronja ens aportarà una dosis de vitamina C i la frescor del cítric.



Espero que us agradi



Per qualsevol dubte posa't en contacte!!!! aquí





icon-list

Ingredientes

  • 1 ou i 2 rovells
  • 500 gr de mascarpone
  • 130 gr de sucre
  • 200-300 gr de suc de taronja
  • 300 gr de melindros (24 ud
  • La ratlladura d'una taronja
  • 20 g de cacau pur en pols
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

Col · loqueu la papallona a les ganivetes. Poseu l'ou, els rovells i el sucre al got i bateu 6 min/vel 4.

2 Paso

Afegiu el mascarpone, la ratlladura d'una taronja i barregeu 30 seg/vel 3. Treieu la papallona.

3 Paso

Remulleu breument la meitat dels bescuits de soletilla al suc de taronja just perquè s'empapin sense trencar-se i aneu col·locant-los al fons d'una font rectangular (28 cm x 18 cm x 6 cm) . Esteneu la meitat de la barreja de mascarpone sobre la base de bescuits. Remulleu els bescuits restants, col·loqueu-los sobre la crema i cobriu amb la resta de la barreja de mascarpone.

4 Paso

Cobriu amb film transparent i refrigereu durant 5 hores. Empolseu amb cacau en pols just abans de servir-lo. 

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración
03 May 2023
icon-print-2