advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Maria Teresa Salat Brúnel

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 14 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 14 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Comprar Thermomix®

Salsa de calçots amb Thermomix®

23 January 2024

icon-clock Tiempo de preparación 00:05:00 mins

icon-persons Ración para 6 personas

23 January 2024
Categoría:

Vull compartir amb vosaltres la salsa de calçots. "La calçotada" és un menjar típic de la meva ciutat, Valls.


El calçot és cadascun dels brots d’una ceba blanca que ha estat replantada. Aquests brots, a mesura que van creixent, es van “calçant” (d’aquí l’origen del nom). Calçar vol dir que es tapen els costats amb terra a mesura que van creixent per blanquejar-ne la base, que és la part comestible. Això fa que la part enterrada sigui molt tendra i d’un gust i dolçor característic.


Es cuina a foc amb sarments de vinya i es menja amb la salsa, s'acompanya amb carn, llonganissa i botifarra a la brasa.


Espero que us agradi!!!

icon-list

Ingredientes

  • 6 tomàquets a la brasa (millor tomàquet pera)
  • 1 cap d'alls a la brasa
  • 200 gr d'ametlles torrades
  • 20 gr d'avellanes torrades
  • 230 gr d'oli d'oliva
  • 30 gr de vinagre o al gust
  • sal i julivert
  • 1 / 2 dent d'all (opcional)
  • 1/2 - 1 polpa de nyora
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

Posar al got les ametlles, avellanes, gra d'all cru, julivert i la nyora, triturar 20" vel 6

2 Paso

Afegir els tomàquets, els alls a la brasa i la sal 15 "vel. 5-10

3 Paso

Programar vel 5 i afegir l'oli i vinagre pel forat poc a poc

icon-quotes

Les tomaquets i els alls millor fets a la brasa , però si no tens l'opciò fer-ho al forn.

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración
23 January 2024
icon-print-2