advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Maria Teresa Salat Brúnel

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 14 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 14 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Comprar Thermomix®

Salsa de calçots amb Thermomix®

01 February 2015
01 February 2015
Categoría:

Vull compartir amb vosaltres la salsa de calçots. "La calçotada" és un menjar típic de la meva ciutat, Valls.

El calçot és cadascun dels brots d’una ceba blanca que ha estat replantada. Aquests brots, a mesura que van creixent, es van “calçant” (d’aquí l’origen del nom). Calçar vol dir que es tapen els costats amb terra a mesura que van creixent per blanquejar-ne la base, que és la part comestible. Això fa que la part enterrada sigui molt tendra i d’un gust i dolçor característic.

Es cuina a foc amb sarments de vinya i es menja amb la salsa, s'acompanya amb carn, llonganissa i botifarra a la brasa.

Ingredients per a 6 persones:

  • 6 tomàquets  a la brasa (millor tomàquet pera)
  • 1 cap d'alls a la brasa
  • 200 gr d'ametlles torrades
  • 20 gr d'avellanes torrades
  • 280 gr d'oli d'oliva
  • 30 gr de vinagre o al gust
  • sal
  • julivert
  • 1 / 2  dent d'all (opcional)
  • 1 / 2-1 polpa de nyora

Preparació

  1. Posar al got les ametlles, avellanes, gra d'all cru, julivert i la nyora, triturar 20" vel 6
  2. Afegir els tomàquets, els alls a la brasa i la sal 15 "vel. 5-10
  3. Programar vel 5 i afegir l'oli i vinagre pel forat poc a poc

Espero que us agradi!!!

Solicita demostración
01 February 2015
icon-print-2