advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Maria Teresa Salat Brúnel

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 14 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 14 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Comprar Thermomix®

TRINXAT DE LA CERDANYA, amb moniato

21 October 2020
21 October 2020


Recepta de muntanya on la cuina és contundent i senzilla de fer amb el Thermomix®   .


Aquest plat no és sols comú a la Cerdanya sinó també a l’Alt Urgell i a Andorra. Però els cerdans deuen haver fet millor màrqueting 


Aquesta amb moniato!!!!!!


INGREDIENTS


• 750 gr. de col d'hivern tallat a trossos regulars


• 70 ml. d'oli d'oliva verge extra


• 2-3 grans d'all


• 150 gr. de cansalada de porc tallada a tires o daus 1cm


• 100 ml. d'aigua


• sal


• 500 gr. De moniato o patates tallat a rodanxes de mig cm


• 1 botifarra negra (opcional)


PREPARACIÓ


1.Posem la meitat de la col en el vas del Thermomix® i triturem 8 segons, velocitat 4. Retirem a un bol i reservem. Posem l'altra meitat de la col i programem 8 segons, velocitat 4. Retirem a el mateix bol i reservem.


2.Posem al vas l'oli i programem 3 minuts, temperatura 120º/ o varoma, velocitat 1.


3.Afegim els alls i programem 3 segons velocitat 5. Baixar amb l'espàtula


4.Afegim la cansalada I sofregim 10-15 minuts, temperatura 120º, velocitat 1. Per la TM6 podem buscar l’opció de sofregir bacó a alta temperatura


5.Afegim la col reservada, l'aigua i la sal i programem 5 minuts, temperatura 120º o varoma, velocitat 1.


6. Per últim afegim la patata i programem 20 minuts, temperatura 120º, velocitat 1.


7. Al acabar s’ afegeix la botifarra negra tallada a rodanxes i es remena amb l’espàtula pq es desfaci amb l’escalfor o si es vol es passen per la paella uns segons per fer-la cruixent.


8. Emplatar i servir calent



Nota:


Si es vol en el pas 6 es pot aprofitar per a fer una altre cosa al varoma, (Canviant la T a varoma) uns ous durs, un peix amb papillot....., jo he preparat un cuscús amb fruits secs:




1.En un vol posem 300 gr de cuscús ,300 gr d’aigua , 30 gr d’oli ,sal i deixem hidratar 5 minuts.


2. Hidrateu també panses i orellanes tallades a trossets amb una mica de moscatell o mistela .


3.Passat el temps col•loqueu a la safata del varoma i situeu el varoma damunt del vas en el pas 6, canviant la temperatura a varoma


4.Emplateu afegint-hi nous i avellanes trossejades , pipes de carabassa i raïm moscatell tallat per la meitat, amb una mica d’oli pel damunt. 


Bon profit!!!!!!!!!

Solicita demostración