Blog de MONTSERRAT JOAN PAPASSEIT

Thermomix® COMPLEIX 50 ANYS, REGAL ANIVERSARI

#Noticias Blog 23 mayo 2021

Thermomix® COMPLEIX 50 ANYS, REGAL ANIVERSARI

Por Montserrat Joan Papasseit | Tarragona

Si, aquest any en fa 50 que Thermomix® està a les nostres llars. Alguns clients em comenten “m’agradaria tenir la nova… Thermomix® TM-6”. En els últims 6 anys l’avanç ha estat considerable perquè la tecnologia, ha permès realitzar un robot de cuina amb...

CREMA DE XOCOLATA SALUDABLE (sense sucre, sense làctic, sense gluten).

#Técnicas básicas 18 noviembre 2020

CREMA DE XOCOLATA SALUDABLE (sense sucre, sense làctic, sense gluten).

Por Montserrat Joan Papasseit | Tarragona

  Us porto una recepta que compleix diverses expectatives i que la fa molt versàtil. M'agrada poder fer aquest tipus de receptes amb Thermomix® que parteixen d'aliments reals o d'aliments no processats de forma majoritària. A més sempre qu...

LA MAGIA DE Thermomix®

#Navidad 06 enero 2020

LA MAGIA DE Thermomix®

Por Montserrat Joan Papasseit | Tarragona

Hem passat el primer tram de les festes de Nadal. Ens queda la festa dels Reis Mags. MÀGIA ÉS EL QUE FEM AMB Thermomix® . Amb Tm-6 arriba el regal pels més petits. Del 27 de desembre fins el 7 de gener del 2020 amb l’adquisió de Tm-6, aconseguim de for...

#Noticias Blog 24 diciembre 2019

LA MILLOR COMPRA DE LA MEVA VIDA!!!!

Por Montserrat Joan Papasseit | Tarragona

Vaig anar a casa de la meva amiga per recollir-li un encàrrec i em va rebre amb una frase que se m’ha quedat gravada:“... LA MILLOR COMPRA DE LA MEVA VIDA!!!!.....Fa poc més d’un mes, la seva parella va decidir fer el pas adquirint el nou model de Th...

LA MILLOR COMPRA DE LA MEVA VIDA!!!!