advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Montserrat Joan Papasseit

El que més m'agrada de Thermomix® és que et permet triar cadascun dels passos per realitzar una alimentació sana i equilibrada. D'una forma ràpida, cómoda i simple et permet fer un menú complert per a tota la família en molt poc temps. Si vols descobrir amb mi totes les funcions de Thermomix® , t'ofereixo participar en la degustació culinària que et premetrà experimentar el plaer de cuinar. Ofereixo tallers i classes.
El que més m'agrada de Thermomix® és que et permet triar cadascun dels passos per realitzar una alimentació sana i equilibrada. D'una forma ràpida, cómoda i simple et permet fer un menú complert per a tota la família en molt poc temps. Si vols descobrir amb mi totes les funcions de Thermomix® , t'ofereixo participar en la degustació culinària que et premetrà experimentar el plaer de cuinar. Ofereixo tallers i classes.
Comprar Thermomix®

DIETA DEPURATIVA / SUCS VERDS

28 May 2014
28 May 2014
Categoría:
DIETA DEPURATIVA / SUCS VERDSDIETA DEPURATIVA / SUCS VERDSLa primavera és l’estació de l’any més apropiada per la desintoxicació del fetge. Aquest preparat que us ensenyo avui pot formar part d’una pràctica diària en el nostre dia a dia, però també en pot formar part del programa “detox” de desintoxicació que el podrem fer dues vegades l’any: primavera i tardor són les estacions de l’any més adequades. Avui hem fet un liquat que jo l’englobaria dins el nom genèric de “sucs verds” o “Smoothy”, malgrat que no el veiem de color verd. En general els sucs verds estan compostos de fulla verda procedent de les fulles verdes de verdura fresca a la qual afegim peces de fruita per tal d’aportar dolçor, sense necessitat d’aportar sucre. En aquest cas porta remolatxa que ràpidament tenyeix de vermell, malgrat que tingui contingut verd. També ens aporta dolçor. És molt important que tingui un gust que ens agradi i que sigui de bon prendre. Si cada matí en dejú prenem un suc verd, ens dóna molta energia i ens neteja per dins. Aquesta pràctica sembla que en els últims temps s’ha posat de moda perquè algunes “cel·lebritis”aconsellades per la veu experta dels seus nutricionistes, ho estan posant en pràctica cada matí i ens expliquen el gran xut d’energia que els dóna en prendre un “suc verd”. Aquesta moda no ens ve gens malament perquè ens permet adquirir un costum molt saludable i que ajudarà força al nostre cos i en particular al nostre fetge. És sa, depurant i  desintoxicant. Si cada dia en la nostra dieta els incorporem, aviat ho notarem. De cara a l’estiu tots, i especialment totes, volem perdre greix i guanyar energia, sovint molts règims no ens donen resultat perquè és necessari eliminar les toxines abans de poder perdre l’excés de pes que tenim. Els sucs verds estan fets amb fulles de verdura verdes perquè són les que contenen clorofil·la, a les que hi afegim fruita que els aporta dolçor. Els sucs verds contribueixen a fer salut per la gran quantitat de nutrients fàcilment absorbibles pel nostre sistema digestiu i el seu contingut ens ajuda a processar els greixos, a la vegada que estem enfortint el nostre organisme per les vitamines, minerals i fito nutrients que tenen. La clorofil·la ens ajuda a oxigenar la sang, ja que ràpidament es converteix en hemoglobina que transporta l’oxigen i ajuda a fer que arribi a totes les cèl·lules del nostre cos. Per altra banda els sucs verds són una gran font d’antioxidants, per tant retarden el nostre envelliment i això ràpidament es reflecteix en la nostra pell. Ingredients: -1 remolatxa-1/2 pastanaga-unes fulles d’espinacs-unes fulles d’escarola-1/2 plàtan-1 kiwi-4 maduixes-Suc de mitja llimona-Unes fulletes de menta-Aigua Procediment: -Posar tots els ingredients al got de la Thermomix® i programar 1 minut,  velocitat progressiva de 5-10. Afegir suficient aigua, per tal d’alleugerir el resultat i que no ens quedi pastós, és a dir, que predomini una textura més aviat líquida. Amb el resultat obtindrem un batut que conté molta fibra, amb la qual cosa el benefici és una profunda neteja intestinal per arrossegament. Si passem el suc resultant per un sedàs molt fi (estamenya) obtenim un liquat de ràpida assimilació que podem fer servir en dejunis pel seu alt nivell enzimàtic i per la ràpida oxigenació, ja que no cal digerir-lo. Això ens ve molt bé per començar la jornada laboral. Aquest és un exemple de suc, evident-ment és molt fàcil fer-ne variacions, en funció del nostre gust i del que tenim a la nevera o al nostre hort. És important que tingui fulles verdes el més fresques possible. Amb Thermomix® no tenim excusa, és massa fàcil fer-ho. Val la pena fer les quantitats que consumim al moment, en funció dels comensals, ja que aprofitem millor les vitamines. Animeu-vos a provar, val molt la pena.
Solicita demostración
28 May 2014
icon-print-2