advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Montserrat Joan Papasseit

El que més m'agrada de Thermomix® és que et permet triar cadascun dels passos per realitzar una alimentació sana i equilibrada. D'una forma ràpida, cómoda i simple et permet fer un menú complert per a tota la família en molt poc temps. Si vols descobrir amb mi totes les funcions de Thermomix® , t'ofereixo participar en la degustació culinària que et premetrà experimentar el plaer de cuinar. Ofereixo tallers i classes.
El que més m'agrada de Thermomix® és que et permet triar cadascun dels passos per realitzar una alimentació sana i equilibrada. D'una forma ràpida, cómoda i simple et permet fer un menú complert per a tota la família en molt poc temps. Si vols descobrir amb mi totes les funcions de Thermomix® , t'ofereixo participar en la degustació culinària que et premetrà experimentar el plaer de cuinar. Ofereixo tallers i classes.
Comprar Thermomix®

ACONSEGUEIX GRATIS EL LLIBRE DE "COCINA SALUDABLE EN 30 MINUTOS"

16 May 2018
16 May 2018
Categoría:


Avui us porto información sobre ell darrer llibre que ha tret Thermomix® . És un llibre molt interessant. "Cuina saludable en 30 minuta."


Aquest és el tipus de receptes que la majoria dels meus clients i clientes em demanen en el dia a dia. Cada cop més augmenta la tendència a millorar la nostra alimentació, però també cada cop es tendeix a tenir menys temps per una de les tasques més importants en les nostres vides. Sovint diem que l'alimentació és com la benzina dels nostres cotxes, però encara cal una reflexió més profunda. L'alimentació a més del nostre carburant, forma part de la nostra estructura. Els nutrients són els maons del nostre cos. És per això que pot tenir una gran importància sobretot a nivell de prevenció el fet de cuidar-nos i alimentar-nos bé, en el dia a dia. 


Aquest llibre és molt interessant. Abans que res informar-vos que els llibres de receptes formen part de la plataforma de receptes cookidoo a la qual tots els clients s'hi poden inscriure. (Si no saps com fer-ho clica el botó de baix i em poso en contacte amb tu i t'ensenyo com s'ha de fer. ) Cal saber que a més de les receptes publicades a nivell virtual a la nostra plataforma, les tenim també en format de llibre i per tant impreses en paper.  Cal dir que el llibre en format imprès porta informació adicional sobre el tema en questió a més de les receptes. 


Aquest llibre és especialment interessant perquè ens ajuda en moltes d'aquestes tasques del dia a dia que ens facilita la organització al nostre rebost per tal de disposar de les preparacions bàsiques i ens informa d'estris de cuina, de com facilitar receptes, de com aprofitar restes de menjar sobrer...


Primer que tot ens fa una descripció dels estris més útils a la nostra cuina per facilitar les tasques culinàries. Ens descriu com ha de ser la qualitat dels mateixos i de quin material han de ser. En aquest apartat per descomptat que no hi pot faltar el nostre Thermomix® . Ens aconsella el millor lloc de la cuina on tenir-lo.


En un segon apartat ens parla del rebost, de com escollir els aliments bàsics més adequats, quines especies val la pena tenir a mà, quines conserves ens faciliten la base de moltes receptes....Ens dona consells de com hem de conservar millor alguns d'aquests aliments. Per exemple ens diu de guardar a la nevera els fruits secs perquè no s'enranciin. Fins i tot ens ajuda a disposar  i organitzar cadascun dels aliments en el lloc més adequat dels armaris i del rebost. És tan el grau de detall que fins i tot en una solapa del llibre ens adjunta un conjunt d'etiquetes per tal de classificar i identificar cadascun dels aliments que guardem. 


El calendari de fruites i verdures durant tot l'any és molt interessant. Ens permet consumir l'aliment fresc més adequat i segurament més econòmic en cada época de l'any i de fet elpropi llibre està organitzat per receptes segons cadascuna de les estacions de l'any.


En el tercer apartat ens parla dels 5 passos que ens ajuda a com planificar un menú i de les aventatges que té si fem una llista de la compra en fundió d'aquesta planificación. Ens dona consells sobre com preparar les nortes carmanyoles per endur-nos el menear a la feina o allá on vulguem....


És molt útil el detall que ens mostra de com podem preparar uns menús planificats. L'ordre que cal seguir i el temps que necessitem en cadascuna de les parts. No són frases generals sino que la planificació és molt concreta i ens demostra que veritablement amb 30 minuts podem cuinar de forma saludable i variada. 


Donat que tenia una eina fantàstica per facilitar tot el que ens aconseja aquest libre, la penúltima part del libre la dedica a la descripción molt exhaustiva de com usar i treure el màxim partir de cookidoo.  i del dispositiu que trasllada totes les receptes de la plataforma, a la pantalla del nostre Thermomix® , per tal de ser realitzades en cuina guiada.


La última part del llibre la dedica a un fet molt important i que té una gran rellevància a l'hora de la compra: es tracta de la lectura de les etiquetes i de la informació que en podem treure.


Finalment ens descriu com aprofitar restes de menjar que tenim o que ens han sobrat en algunes de les preparacions que fem, de com congelar i descongelar  adequadament i quan de temps podem tenir aquests aliments al congelador. 


Si voleu fer una reserva del vostre llibre de cuina saludable, poseu-vos en contacte amb mi i us informo de quan surti i de com podeu fer per tal que el pugueu aconseguir GRATIS!!!!!

Solicita demostración
16 May 2018
icon-print-2