MAGDALENES DE TARONJA, sense làctics
#Postres y dulces 02 octubre 2016

- Posar dins el got la mitja taronja, els ous i el sucre. Programar 3 minuts, 37º, velocitat 5
- Quan acaba, tornar a programar 3 minuts, vel 5.
- Posarem a dins del got l’oli i barrejar 15 segons, velocitat 5.
- Afegir la farina, el llevat i la sal. Programar 8 segons / vel.6.
- Abocarem la barreja en una mànega pastissera. Ens facilitarà poder emplenar els motlles. No els emplenarem fins dalt de tot. Aproximadament 3/4 parts i deixarem que la massa reposi a la nevera mitja hora.
- A continuació quan ens faltin 10 minuts per la mitja hora preescalfarem el forn a 250º
- Abans d’enfornar les magdalenes, hi espolsarem per sobre una mica de sucre. És aconsellable posar les magdalenes que tenim preparades a dins d’un suport metàl.lic, pot ser unes safates especials amb les cavitats per posar els motlles o les podem posar dins de flameres metàl.liques.
- Quan entrem les magdalenes al forn, baixarem la temperatura del forn a 220º durant 15 minuts. El temps de forn depèn de la mida dels motlles. En aquest cas havien de ser grans (concretament el motlle era del nº 10) i les vaig tenir 20’ cada fornada. En surten 15 d’aquesta mida, però si són de mida normal, suposo quoe en surten 16 o 17.