Thermomix® Tarragona

Montserrat Joan Papasseit

El que més m'agrada de Thermomix® és que et permet triar cadascun dels passos per realitzar una alimentació sana i equilibrada. D'una forma ràpida, cómoda i simple et permet fer un menú complert per a tota la família en molt poc temps. Si vols descobrir amb mi totes les funcions de Thermomix® , t'ofereixo participar en la degustació culinària que et premetrà experimentar el plaer de cuinar. Ofereixo tallers i classes.
El que més m'agrada de Thermomix® és que et permet triar cadascun dels passos per realitzar una alimentació sana i equilibrada. D'una forma ràpida, cómoda i simple et permet fer un menú complert per a tota la família en molt poc temps. Si vols descobrir amb mi totes les funcions de Thermomix® , t'ofereixo participar en la degustació culinària que et premetrà experimentar el plaer de cuinar. Ofereixo tallers i classes.

MAGDALENES DE TARONJA, sense làctics

02 October 2016
02 October 2016
Categoría:
 Si,  unes quantes magdalenes, concretament 150. Aquest cap de setmana s’ha celebrat una festa de joventut d’aquestes que acaben una mica tard o segons com es miri, podríem dir una mica aviat perquè de ben segur que han vist sortir el sol.Durant la festa han fet gana i al llarg de la nit potser els ha anat bé mossegar unes gustoses magdalenes de taronja.Us faig arribar la recepta perquè són molt fàcils,  perquè  no porten llet i perquè sempre surten bé. No tenen cap dificultat, sobretot si en fem només pels que som a casa i per un esmorzar o un berenar.INGREDIENTS:•Mitja taronja de suc amb pell•4 ous (200 g.)•200 g de sucre•200 g d’oli d’oliva extra verge.•220 g de farina d’espelta•Un pessic de sal•1 sobre de llevat químic•Sucre per posar per sobre.-PREPARACIÓ:  
  1. Posar dins el got la mitja taronja, els ous i el sucre. Programar 3 minuts, 37º, velocitat 5
  2. Quan acaba, tornar a programar 3 minuts, vel 5.
  3. Posarem a dins del got l’oli i barrejar 15 segons, velocitat 5.
  4. Afegir la farina, el llevat i la sal. Programar 8 segons / vel.6.
  5. Abocarem la barreja en una mànega pastissera. Ens facilitarà poder emplenar els motlles. No els emplenarem fins dalt de tot. Aproximadament  3/4 parts i deixarem que la massa reposi a la nevera mitja hora.
  6. A continuació quan ens faltin 10 minuts per la mitja hora preescalfarem el forn a 250º
  7. Abans d’enfornar les magdalenes, hi espolsarem per sobre una mica de sucre. És aconsellable posar les magdalenes que tenim preparades a dins d’un suport metàl.lic, pot ser unes safates especials amb les cavitats per posar els motlles o les podem posar dins de flameres metàl.liques.
  8. Quan entrem les magdalenes al forn, baixarem la temperatura del forn a 220º  durant 15 minuts. El temps de forn depèn de la mida dels motlles. En aquest cas havien de ser grans (concretament el motlle era del nº 10) i les vaig tenir 20’ cada fornada. En surten 15 d’aquesta mida, però si són de mida normal, suposo quoe en surten 16 o 17.
Solicita demostración
02 October 2016