NOVA COL.LECCIÓ DE RECEPTES: "GUST A BOSC" / "SABOR A BOSQUE"

#Noticias Blog 08 octubre 2017

Us presento la nova col.lecció que acaba de sortir dins la plataforma de receptes per Thermomix®  "Cookido". Aquesta col.lecció ens ajudarà a preparar algunes de les tan preuades recetes relacionades amb la tardor. És una col.lecció de receptes molt adient perquè just acabem d'iniciar aquesta época de l'any que ens aporta ingredients tan significatius com els bolets, les castanyes i els moniatos. Aviat podrem començar a pensar en una de les menges més tradicionals  a casa nostra: els panellets.


Si voleu assistir a una classe a la vostra delegació, estem preparant les nostres receptes per tal d'ensenyar-vos com de fàcil és realitzar panellets amb el Thermomix® i com podem gaudir d'exquisits panellets de forma variada i a un preu molt assequible. Els podem fer de molts gustos: ametlla, coco, cacau, codonyat, pinyons.... Si tens interés en assistir a una de les classes de com fer panellets,  que fem els dies 25 i 26 d'octubre a la nostra delegació, posa't en contacte amb el teu agent comercial i et facilitarà una invitació de forma totalment gratuita. Recorda que fer aquest tipus de postres a casa ens permet triar els ingredients i per tant triem la qualitat del que mengem, de forma fàcil, ràpida i  a un bon preu, molt inferior al que hem de pagar si els comprem fets. 


Si encara no ets usuari/a de la plataforma cookidoo i no coneixes com accedir a les receptes que proposa, posa't en contacte amb el teu agent comercial.  Amb aquesta nova col.lecció hem arribat ja a les 3.336 receptes publicades.