Thermomix® Tarragona

Montserrat Joan Papasseit

El que més m'agrada de Thermomix® és que et permet triar cadascun dels passos per realitzar una alimentació sana i equilibrada. D'una forma ràpida, cómoda i simple et permet fer un menú complert per a tota la família en molt poc temps. Si vols descobrir amb mi totes les funcions de Thermomix® , t'ofereixo participar en la degustació culinària que et premetrà experimentar el plaer de cuinar. Ofereixo tallers i classes.
El que més m'agrada de Thermomix® és que et permet triar cadascun dels passos per realitzar una alimentació sana i equilibrada. D'una forma ràpida, cómoda i simple et permet fer un menú complert per a tota la família en molt poc temps. Si vols descobrir amb mi totes les funcions de Thermomix® , t'ofereixo participar en la degustació culinària que et premetrà experimentar el plaer de cuinar. Ofereixo tallers i classes.

PLUM-CAKE CREMÓS DE POMA I FORMATGE

11 April 2016
11 April 2016
Categoría:
 El plum-cake és un patís, que normalment s’elabora amb una massa a la qual s’hi afegeixen panses i fruites confitades i es cou en un motlle fondo i rectangular. Avui hem fet una adaptació per poder fer un esmorzar salat, ja que el pitjor dels pastissos és el sucre refinat que ens acidifica i ens roba els minerals imprescindibles pel nostre cos. És molt senzill de fer amb Thermomix® , ens queda esponjós i cremós. Val la pena algun dia prescindir del dolç. Ho hem acompanyat d’un suc de maduixa i mandarina també sense sucre. En dic plum-cake perquè li he posat la poma i el formatge a trossets barrejats amb la massa, tal com es fa amb el plum-cake dolç. INGREDIENTS•200 g de farina d’espelta•4 ous•1 poma Granny Smith•4 cullerades d’OVE•150 g de formatge emmental•1 iogurt grec•1 culleradeta de sal•1 polsim d’herbes provençals•1 polsim d’orenga•1 culleradeta de llevat de pastisseria-PREPARACIÓ Preescalfem el forn a 180º. Preparem el motlle rectangular per emmotllar el Plum-cake. Al ser una massa que porta formatge, és fàcil que se’ns enganxi. Per tant jo el preparo folran l’interior del motlle amb dues tires de paper de forn de l’amplada del fons del motlle. Les tires s’entrecreuen entre elles, de manera que abastaran tant la part ampla del motlle, com la part estreta. Hi pinzello una miqueta d’oli a sobre del paper de forn. Preparo la massa i l’aboco a dins del motlle. Pelem la poma i la tallem a daus petits. Fem el mateix amb el formatge. Aproximadament de mig centímetre cm. Introduim a dins del got els ingredients més humits: ous, iogurt, oli i batem 15 segons a Vel 6. A continuació afegim la farina, la llevat químic, les herbes provençals, l’orenga i la sal i programem 10 segons, vel 3. Hi afegim la poma i el formatge i ho barregem 4 segons, vel 2, gir invers. Posem tot el preparat a dins del motlle i ho fornegem uns 50 minuts. El deixem refredar cinc minuts i el desemmotllem per poder-ho tallar bé. També el podem presentar de forma individual amb motlles de magdalena. Hem de tenir en compte que trigarem menys temps en el fornejat. Espero que us agradi i que de tant en tant esmorseu sense sucre. El vostre cos us ho agrairà.
Solicita demostración
11 April 2016