UNA ALTRA MANERA DE MENJAR PANELLETS...

#Postres y dulces 02 noviembre 2016

UNA ALTRA MANERA DE MENJAR PANELLETS... Aquest any he fet panellets triant ingredients més adients a la nostra salut intestinal. Sobretot eliminant totalment el sucre blanc refinat.El sucre refinat és dolent per la nostra salut. No ens aporta res. Són calories buides. El sucre no té res més que hidrats de carboni, per tant només té calories. Massa sovint està associat a moltes malalties. No sóc estricta, però quan hi ha problemes de salut, cal fer restriccions d’alguns aliments, de forma dràstica.He preparat aquesta recepta per tal que les persones que tenen aquestes restriccions, puguin també menjar aquest “dolç” tan preuat en aquest dia de tots Sants on el cor se´ns omple d’enyorança pels nostres éssers més estimats. També pels que no els calguin aquestes restriccions de menjar sucre,  pot anar bé fer prevenció i evitar un mal funcionament del nostre sistema digestiu.Els he fet de tres maneres:-Panellets d’ametlla-Panellets d’avellana amb llavors de xia i sense clara d’ou. -Panellets crudivegans amb cacau. Avui la meva mare ha vingut a dinar i sense dir-li res li he donat a provar i realment li han agradat. Ella no sabia que no portaven gens de sucre. Per tant he pogut deduir que també podem gaudir menjant aliments més sans que els fets amb sucre refinat on predomina, i molt,  en la majoria de les nostres postres i en els dolços.Com he endolcit aquests panellets.???Poseu-vos en contacte amb mi i us ho puc ensenyar. Us puc avançar que és un aliment amb un alt contingut de nutrients i per això té molts components saludables.