XOCOLATA VEGÀ

#Postres y dulces 10 enero 2016

XOCOLATA VEGÀXOCOLATA VEGÀAvui m’he despertat amb un ànim especial i tenia ganes de celebrar-ho. Esmorzar molt especial i deliciós: xocolata desfeta sense llet i sense sucre. • Ingredients: -100 gr. de xocolata fondant 99% de cacau-500 gr. de beguda vegetal de civada-30 gr. de farina de moresc integral-80 gr. de suc de poma concentrat.-Un polsim de sal-grills de mandarina natural • Elaboració:  Posar dins el got, la xocolata fondant trossejada o a partir de pastilles que ja les trobem a petites porcions. Ratllar-la 30 segons/ vel. 5-10 progressivament.Afegir la beguda vegetal de civada, la farina de moresc i el polsim de sal. Programar 12 minuts/ 90ºC/ vel 2.Afegir el suc concentrat de poma i mantenir la cocció 2 minuts més. / 90ºC/ vel 2.Finalment, batre 30 segons/vel. 4. Servir immediatament.Podem acompanyar aquesta deliciosa xocolata vegetal amb mandarines ara que és una fruita de plena temporada i que combina molt bé amb la seva delicada acidesa i la dolçor-amargor d’una xocolata sense llet i amb un alt contingut de cacau.Bon profit i exquisit diumenge!!! Després d’aquest esmorzar energètic podrem anar a fer un bon passeig i gaudir del bon temps que tenim aquest hivern.