advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Montserrat Joan Papasseit

El que més m'agrada de Thermomix® és que et permet triar cadascun dels passos per realitzar una alimentació sana i equilibrada. D'una forma ràpida, cómoda i simple et permet fer un menú complert per a tota la família en molt poc temps. Si vols descobrir amb mi totes les funcions de Thermomix® , t'ofereixo participar en la degustació culinària que et premetrà experimentar el plaer de cuinar. Ofereixo tallers i classes.
El que més m'agrada de Thermomix® és que et permet triar cadascun dels passos per realitzar una alimentació sana i equilibrada. D'una forma ràpida, cómoda i simple et permet fer un menú complert per a tota la família en molt poc temps. Si vols descobrir amb mi totes les funcions de Thermomix® , t'ofereixo participar en la degustació culinària que et premetrà experimentar el plaer de cuinar. Ofereixo tallers i classes.
Comprar Thermomix®

PASTÍS DE POLENTA AMB ESPÀRRECS (gluten free)

11 March 2016
11 March 2016
 Avui portem un altre plat “gluten free” . Molt fàcil de preparar amb Thermomix® . És un plat tradicional de la cuina italiana, però hem fet una adaptació vegana, ja que no utilitzem cap làctic: ni mantega, ni formatge, ni llet.  En la versió manual de la recepta, cal estar molt alerta perquè s’ha de remenar constantment i és molt fàcil que se’ns facin grumolls. És per aquesta raó que Thermomix® ens ho facilita molt, evitant que es facin grumolls a l’hora d’incorporar la sèmola i ens deixa una textura cremosa  i ideal per la consistència de pastís salat (en aquest cas).Donat que la base d’aquest plat és la sèmola de moresc és un plat que no conté gluten, perquè el moresc és un cereal sense gluten i ens pot servir de base de múltiples preparacions . En un altre post us ensenyaré un exemple.  INGREDIENTS:  •1 got de polenta (sèmola de moresc) (250gr/175 gr)•4 gots d’aigua o brou vegetal. (1 litre/ 700gr)•200 gr. d’espàrrecs•1 cub de brou vegetal ecològic o una cullerada de brou en pols “Brodo Rapunzel” (si no es cuina amb brou)•1 culleradeta de cúrcuma•3 cullerades d’oli d’oliva o d’oli de coco verge ecològic.•1 cullerada de crema de sèsam o d’avellanes•1 polsim de pebre•Nou moscada ratllada•Salsa de tomàquet per acompanyar.•Pipes de carabassa per decorar el plat (optatiu)-Preparació  
  1. Trossejar i sofregir els espàrrecs amb una mica d’oli 5’ temperatura 120º, vel 1, gir invers. Reservar.
  2. Posar dins el got el brou, l’oli de coco, el tagín o crema de sèsam. Condimentem amb sal, nou moscada, cúrcuma i pebre. Escalfem 5’, temperatura Varoma, vel 1.
  3. Programem vel. 2 i anem afegint la sèmola de moresc pel broc.
  4. Afegim els espàrrecs que tenim reservats i programem: 12 minuts,  temperatura 90º, velocitat 1. Deixar posada l’espàtula pel broc.
  5. Abocar en un recipient de vidre o ceràmica prèviament humitejat i deixar refredar, abans de tallar-ho. Procurem que quedi escampada de forma unitària.
  6. Podem acompanyar la polenta amb una base de salsa de tomàquet i a sobre es posa la ració de polenta. (es pot tallar amb un talla-pastes per fer diferents formes).
Solicita demostración