advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Montserrat Joan Papasseit

El que més m'agrada de Thermomix® és que et permet triar cadascun dels passos per realitzar una alimentació sana i equilibrada. D'una forma ràpida, cómoda i simple et permet fer un menú complert per a tota la família en molt poc temps. Si vols descobrir amb mi totes les funcions de Thermomix® , t'ofereixo participar en la degustació culinària que et premetrà experimentar el plaer de cuinar. Ofereixo tallers i classes.
El que més m'agrada de Thermomix® és que et permet triar cadascun dels passos per realitzar una alimentació sana i equilibrada. D'una forma ràpida, cómoda i simple et permet fer un menú complert per a tota la família en molt poc temps. Si vols descobrir amb mi totes les funcions de Thermomix® , t'ofereixo participar en la degustació culinària que et premetrà experimentar el plaer de cuinar. Ofereixo tallers i classes.
Comprar Thermomix®

EDICIÓ DEDICADA A UN SOL INGREDIENT: LA XOCOLATA

21 October 2017
21 October 2017
Categoría:

EDICIÓ DEDICADA A UN SOL INGREDIENT: LA XOCOLATA


Tenim una nova edició molt especial pels que tenim el vici de la xocolata. És una edició dedicada plenament a aquest ingredient que a moltes ens perd: la xocolata. Tot un llibre amb un munt de receptes per poder variar de presentació, però totes elles estan realitzades amb xocolata. A mi em torna boja la xocolata negra, com més negra millor. Sabeu que quan comprem una tauleta i mirem els ingredients, ens posa el % de cacau que porta. Com més alt és més pur, ja que és més concentrat de cacau i menys de sucre i farines. Són múltiples les seves propietats.


És estimulant i antioxidant. Ric en flavonoides i greixos monoinsaturats. Millora la hipertensió i els nivells de colesterol. És per això que a vegades es recomana en problemes cardiovasculars. També millora l’atenció la concentració i les capacitats cognitives. Donat que el cacau pur és molt amarg, sovint s’endolceix amb un 50% de sucre i això fa que perdi les seves propietats.


Thermomix® ens va molt bé per realitzar la nostra xocolata particular, ja que podem contrarestar l’amargor pròpia de la xocolata a partir de fruites seques naturals que són molt dolces com les passes, figues o els dàtils. Quan utilitzem la funció de trituració amb Thermomix® , ens permet una barreja molt homogènia d’aquestes fruites amb el cacau en pols i amb aquesta barreja podem realitzar unes postres delicioses i saludables.


Aquesta edició té un gran avantatge. Consta d’un segon got complet, amb ell, dupliquem l’ús de Thermomix® i ens ve molt bé per fer diferents preparacions de forma senzilla i ràpida. El llibre dedicat íntegrament al nostre ingredient estrella: la xocolata (tant en edició impresa com en digital) i uns estris per treballar la xocolata: espàtula i rasquetes per fer filigranes a l’hora de modelar la xocolata.


El preu de l’edició completa és de 1.526€. Però amb promoció ens queda per 1.399€. És a dir, tan sols ens surt per 200€ més que l’edició bàsica de Thermomix® .Cal saber que el segon got complet ja té un cost de 247€. Per tant és una edició que té un descompte total de 127€.... I encara no us he explicat el més bo.... Podem adquirir l’edició completa de Xocolata finançada al 0% d’interessos.


Poseu-vos en contacte amb mi i us ensenyo una demostració de les funcions de Thermomix® i us explico com és de fàcil, tenir aquesta fantàstica edició especial dedicada al X O C O L A T A amb majúscules.

Solicita demostración
21 October 2017
icon-print-2