Home › Delegación Tarragona › Montserrat Joan Papasseit › Pastas y arroces › FIDEUÀ NEGRA DE CALAMARS
Thermomix® Tarragona
Montserrat Joan Papasseit
El que més m'agrada de Thermomix® és que et permet triar cadascun dels passos per realitzar una alimentació sana i equilibrada. D'una forma ràpida, cómoda i simple et permet fer un menú complert per a tota la família en molt poc temps. Si vols descobrir amb mi totes les funcions de Thermomix® , t'ofereixo participar en la degustació culinària que et premetrà experimentar el plaer de cuinar. Ofereixo tallers i classes.
El que més m'agrada de Thermomix® és que et permet triar cadascun dels passos per realitzar una alimentació sana i equilibrada. D'una forma ràpida, cómoda i simple et permet fer un menú complert per a tota la família en molt poc temps. Si vols descobrir amb mi totes les funcions de Thermomix® , t'ofereixo participar en la degustació culinària que et premetrà experimentar el plaer de cuinar. Ofereixo tallers i classes.
¿Quieres que te llame Montserrat Joan Papasseit?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montserrat Joan Papasseit por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
FIDEUÀ NEGRA DE CALAMARS
17 May 2016 Aquesta és una recepta que hem posat en pràctica a partir de la nova revista Thermomix® , que tenim del mes de juny. Recepta que ja ens invita a gaudir del bon temps i que potser podem fer tranquil•lament dinant a la terrasseta, acompanyats de la colla d’amics, en aquests temps de bonança que sembla que comencem a tenir.Avui us presentem una recepta molt completa i de les que agrada gairebé a tothom. Una fideuada de calamar, a la qual afegim gust a partir de la tinta de calamar. Es pot fer també amb sèpia. És ideal fer-la amb el producte fresc, però també surt força correcte amb congelat. En funció de l’ordre de les preparacions podem estalviar feina. En un primer moment podem triturar el tomàquet, podem fer el fumet de peix a continuació i per últim preparar un allioli i reservar. Sense rentar el got podem iniciar el sofregit base de la fideuada.INGREDIENTS:•150 g de ceba tallada a quarts.•2 grans d’all.•50 g d’oli d’oliva•100 g de tomàquet triturat.•500 g de calamar fresc•100 g de brandi o de vi blanc•Tinta de sèpia o de calamar (es pot substituir per 3 bosses de tinta dissoltes amb una mica d’aigua).•640 g de brou de peix•1 i 1/2 culleradeta de sal•1 polsim de pebre•1 polsim de brins de safrà•320 g de fideus de fideuada -Preparació
Solicita demostración - Posar dins el got la ceba, l’all i l’oli. Trossejar 4 segons/ vel 2 i sofregir 10 minuts/ 120º/ ⟲ vel. cullera.
- Incorporar el tomàquet triturat i sofregir 5 minuts/ 120º/ ⟲ /vel. cullera.
- Afegir els calamars i ofegar-los 5 minuts/ 120º/ ⟲ / vel. cullera.
- Incorporar el brandi i sense posar el cubilet, programar 1 minut / Varoma/ ⟲ / vel. cullera.
- A continuació afegir la tinta del calamar, disolta amb una mica d’aigua, el brou de peix, la sal, el pebre, i el safrà i programar 10 minuts/ 100º/ ⟲/ vel. 1
- Afegir els fideus a dins el got i programar el temps indicat en el paquet / 100º/ ⟲/ vel. 1.
- Escudellar en una safata i servir immediatament.