advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Olga Casanova Martinez

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Comprar Thermomix®

COCA DE SANT JOAN...CONSELLS PER FER-LA

25 June 2021
25 June 2021

Avui no us explico cap recepta, sinó uns consells que crec que us ajudaran a l'hora de fer-la.


La veritat és que la recepta de la Coca de Sant Joan de Cookidoo és espectacular. Jo li he afegit dos ingredients que, pel meu gust, li donen un toc molt especial: pell de taronja (a més a més de la de llimona) i una mica sucre vainillat (el que posem a sobre de la coca abans d'enfornar). 


Per fer una massa presa (massa que necessita temps de llevat, de repòs...) us aconsello:   • Organitzar-nos molt bé el temps. Hem de comptar els temps de preparació, repòs i de forn. 

  • No tenir pressa, ja que amb les masses que necessiten llevat necessiten el seu temps. Podem accelerar el temps de llevat posant la massa al varoma i en la funció FERMENTAR del TM6 o dins del forn amb la llum encesa. 

  • Preparar els ingredients abans de començar. Així, el temps entre pas i pas en servirà per anar desant tot allò que estem utilitzant i no tindrem cap sorpresa. 

  • Tenir en compte que la temperatura i humitat ambiental són molt importants: una massa no reaccionarà igual un dia de fred, que un dia de vent o molta boira o un dia que faci molta calor.

  • Retirar la massa del got sense estirar-la: posar boca avall el got i anar girant la peça que fa girar les ganivetes fins que la massa cau a la superfície que tenim preparada. 

  • No pressionar en excés la massa després d'haver llevat. Si quan l'escampem amb un corró o amb les mans la pressionem massa fort la desgasificarem en excés i després no ens pujarà. 

  • Conèixer molt bé el nostre forn: tots els forns no funcionen igual. Nosaltres sabem si quan una recepta ens diu tants minuts, al nostre forn són aquests exactament. Controleu molt bé la temperatura; un termòmetre manual us ajudarà. 

  • S'aconsella no utilitzar el ventilador, ja que accelera el procés de cocció i deshidrata les masses (quedaran resseques). 

  • Controlar el temps de cocció: la coca de Sant Joan necessita poca cocció. Als 13-15 minuts ja podeu començar a mirar el forn, sense obrir-lo. 

  • Deixar refredar la coca sobre una reixeta per evitar que agafi molta humitat per la part de sota i afecti a la textura de la massa. 


Ja veureu com fer coques amb el nostre TM6 és un autèntic plaer i un estalvi de temps i feina espectacular. Amb Thermomix® tot és possible! 

Solicita demostración