Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
El descobriment de la setmana...i quin descobriment! Genial! Quina cosa més bona...strudel de frankfurts artesanes, maçana i raïm.
La recepta que us porto avui és molt de tardor. Dos dels tres ingredients principals són de temporada: maçana i raïm. És una fòrmula que combina dolç-salat, un constrast que m'agrada molt.
Aquesta és la meva versió de la recepta de Cookidoo STRUDEL DE SALCHICHAS Y UVAS que he fet bastant diferent: he eliminat els formatges fumats i he incorporat la maçana. La recepta original demana raïm negre sense pinyol però jo l'he posat blanc i li he tret els pinyols jo mateixa. També demana llonganissa fresca però a mi em venia de gust fer-la amb aquestes frankfurts.
INGREDIENTS MASSA: 100g d'aigua, 240g de farina d'ús comú, 1 ou, 25g d'oli d'OVE, 1 polsim de sal
INGREDIENS FRACIT:
30g de ceba
200g de salsitxes frankfurt artesanes tallades a rodanxes fines
40g de ceba en dos trossos
20g d'oli d'OVE
1 polsim de pebre mòlt
1 maçana grossa tallada a trossets petits
12 grans de raïm (grossos) tallats per la meitat i sense pinyol
Oli per pintar la massa
PREPARACIÓ:
1. Preparem la massa. Preparació Thermomix® : dins del got posem els ingredients i amassem 2 min. Aboquem la massa al pedrís (prèviament enfarinat) i formem una bola ben llisa. L'emboliquem en film transparent i la reservem dins de la nevera.
2. Fem el sofregit de la ceba i la llonganissa. Sofregit Thermomix® : primer posem la ceba i l'oli dins del got i trossegem durant 5 segons/Vel.5. A continuació incorporem les salsitxes i el pebre mòlt i cuinem 5minuts/120º/gir invers/Vel.cullera. Quan acaba la cocció ho posem en un colador per retirar l'excés de líquid.
3. Escalfem el forn a 220º (dalt i baix) i preparem una llanda de forn amb paper d'enfornar.
4. Enfarinem generosament el pedrís. Escampem la massa amb l'ajuda del corró. Formem un rectangle de 30x40 aproximadament.
5. Repartim les salsitxes a la part de baix de la massa i de manera que ens quedi un trosset a la vora per poder plegar i tancar. Amb molta cura emboliqueu i deseu-lo sobre la llanda de forn. Pinteu-lo amb oli i enforneu-lo durant 35-40 minuts.
6. Una vegada finalitzada la cocció el deixem refredar sobre una reixeta. Esperem a que sigui tebi i...ja el podem degustar.
Si voleu cuinar aquesta recepta o conèixer el Thermomix® ...no dubteu en posar-vos en contacte amb mi. Us ho explicaré encantada!
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta