Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Una crema ideal per fer a l'estiu. Aprofitem que estem en plena temporada de la bajoca/mongeta tendra i preparem un plat fresquet.
La podem deixar preparada amb antelació i consumir-la freda o a temperatura ambient.
És una crema molt fina, molt suau...molt agradable. El toc final del fals pesto (només pinyons i alfàbrega) és impressionant.
Posem dins del got la ceba, el porro i l'oli d'OVE. Trossegem 3 segons/Vel.5
Sofregim 8minuts/120º/Vel.1
A continuació incorporem les bajoques trossejades i continuem sofregint durant 5minuts/120º/Vel.1.
Una vegada ha finalitzat el temps de sofregit, incorporem l'aigua, la cdta de concentrat de brou de verdures, la sal i un polsim de pebre mòlt. Ho fem coure 25 minuts/100º/Vel.0,5
Finalitzada la cocció, esperem uns minuts a que baixi la temperatura i triturem 1min/Vel.10
Servim la crema en un plat o en un bol. Al centre hi dipositem una cdta de fals pesto ( o si ho preferiu de pesto normal).
A gaudir!
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta