Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Les bledes ens agraden molt, de tota manera. Com més les preparo són bullides amb patata però de tant en tant m'agrada fer una recepta diferent. La setmana passada vaig comprar calçots. No havia de fer cap calçotada, simplement cuinar-los o incloure'ls en altres receptes diferents. Quan vaig arribar a casa...vaig mirar els calçots, vaig mirar les bledes i vaig dir: ja tinc recepta! I aquí us l'explico! Una recepta senzilla i deliciosa a la vegada. A veure que us sembla!
INGREDIENTS:
PREPARACIÓ:
1. Netegem molt bé els calçots i les bledes. Les trossegem.
2. Posem dins del got del Thermomix® els calçots i l'oli. Ho trossegem 3 segons/Vel. 5 i a continuació ho sofregim 8min/120º/Vel.1
3. Incorporem les bledes trossejades i la patata trossejada. Ho continuem sofregint durant 5 minuts/120º/Vel.1.
4. Tot seguit aboquem l'aigua o brou vegetal, un polsim de sal i un polsim de pebre. Ho fem coure durant uns 25 minuts/100º/Vel.1
5. Una vegada finalitzada la cocció afegim la nata o llet i ho triturem durant 1min./Vel progressiva 5-10 (primer passant pel 5 i després pujant poc a poc).
6. Emplatem la crema i ho decorem amb crostonets de pa i cebra fregida o...amb els ingredients que ens vinguin de gust.
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta