Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Fa uns dies vaig comprar uns ceps de León. Quan vaig arribar a casa vaig posar-me a pensar què volia fer amb ells. Vaig optar per una crema. Mirant i remenant per les xarxes vaig trobar una recepta del Diari de Girona. Signat per V. Sedeño trobem un recull de cinc receptes amb ceps que, en la meva opinió, val molt la pena!
L'he reproduït tal qual està recollida fent la meva versió per Thermomix® .
Netegem els ceps i els tallem en porcions. Del cep que sigui més maco, tallem unes làmines i les reservem per la presentació del plat. Reservem.
Posem dins del got la ceba en quarts i l'oli d'oliva.Trossegem 3 segons/Vel.5.
Sofregim 5min./120º/Vel.1
A Continuació incroporem els ceps i continuem sofregint durant 8min./120º/Vel 1.
Finalment, incorporem el brou i la nata, i ho fem coure durant 10 minuts/90º/Vel.1.
Una vegada finalitzada la cocció esperem que baixi una mica la temperatura per procedir a triturar.
Triturem 1min. /Vel.10.
Emplatem la crema. Al centre del plat posem les làmines dels ceps, els encenalls de pernil salat i ho empolvorem amb pebre mòlt.
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta