advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Olga Casanova Martinez

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Comprar Thermomix®

Crema de ceps

13 November 2024

icon-clock Tiempo de preparación 00:35:00 mins

icon-persons Ración para 4 personas

13 November 2024
Categoría:

Fa uns dies vaig comprar uns ceps de León. Quan vaig arribar a casa vaig posar-me a pensar què volia fer amb ells. Vaig optar per una crema. Mirant i remenant per les xarxes vaig trobar una recepta del Diari de Girona. Signat per V. Sedeño trobem un recull de cinc receptes amb ceps que, en la meva opinió, val molt la pena!


L'he reproduït tal qual està recollida fent la meva versió per Thermomix® . 

icon-list

Ingredientes

  • 250g de ceps frescos
  • 500ml de brou de pollastre casolà
  • 250g ceba o 1 ceba grossa
  • 100ml de nata líquida de 18% m.g.
  • 40g d'oli d'oliva verge extra
  • Per decorar: encenalls de pernil salat tallat ben fi, unes làmines de cep i pebre mòlt
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

Netegem els ceps i els tallem en porcions. Del cep que sigui més maco, tallem unes làmines i les reservem per la presentació del plat. Reservem. 

2 Paso

Posem dins del got la ceba en quarts i l'oli d'oliva.Trossegem 3 segons/Vel.5. 

3 Paso

Sofregim 5min./120º/Vel.1 

4 Paso

A Continuació incroporem els ceps i continuem sofregint durant 8min./120º/Vel 1. 

5 Paso

Finalment, incorporem el brou i la nata, i ho fem coure durant 10 minuts/90º/Vel.1.

6 Paso

Una vegada finalitzada la cocció esperem que baixi una mica la temperatura per procedir a triturar. 


7 Paso

Triturem 1min. /Vel.10. 

8 Paso

Emplatem la crema. Al centre del plat posem les làmines dels ceps, els encenalls de pernil salat i ho empolvorem amb pebre mòlt. 

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración
13 November 2024
icon-print-2