advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Olga Casanova Martinez

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Comprar Thermomix®

CREMA DE TIRABECS I DUES PREPARACIONS MÉS

14 April 2021
14 April 2021
Categoría:



Una amiga em va regalar uns tirabecs més granats que no els tenia a la venda (a ella li agrada tenir el producte al punt i en perfecte estat!) . 


De seguida vaig tenir clar que faria! Aquells tiribecs van ser desgranats i van sortir tres preparacions:


- Preparació 1 i 2: amb les tavelles, una mica de ceba, pastanaga, porro i api vaig fer un brou vegetal (per fer una sopa lleugera per sopar és ideal) i amb les restes de fer el brou vaig fer un puré. Vaig posar les verdures al got i l'aigua i ho vaig programar 50 minuts/100º/VEl.1. Tot seguit, vaig colar el brou i en vaig deixar per poder triturar i fer el puré. 




- Preparació 3: amb els pesolets fins dels tiribecs, porro i patata vaig fer una crema deliciosa i molt suau. La que us explico ara. Els ingredients no són exactes, són a ull... La quantitat d'aigua és aproximada, tot depèn de com us agradin les cremes afegiu més o menys en el moment de la cocció.


INGREDIENTS (4 persones aprox):




  • 300g de pèsolets de tirabec

  • 2 porros mitjans

  • 1 all

  • 1 patata grossa

  • 500g-600g aprox d'aigua o brou vegetal

  • Sal

  • 40g d'oli d'OVE

  • Un polsim de pebre (opcional)


PREPARACIÓ:


1. Netegem els porros i els tallem a rodanxes.


2. Posem dins del got del Thermomix® els porros a rodanxes l'all i l'oli. Ho trossegem 3 segons/Vel. 5 i a continuació ho sofregim 8min/120º/Vel.1. 


3. Incorporem els grans de tirabec i la patata trossejada. Ho continuem sofregint durant 5 minuts/120º/Vel.1. 


4. Tot seguit aboquem l'aigua o brou vegetal, un polsim de sal i un polsim de pebre. Ho fem coure durant uns 25 minuts/100º/Vel.1 


5. Una vegada finalitzada la cocció ho triturem durant 1min./Vel progressiva 5-10 (primer passant pel 5 i després pujant poc a poc). 


6. Emplatem la crema i ho decorem amb un rajolí d'oli i un polsim de pebre. O si voleu uns crostonets de pa, pipes de gira-sol o carabassa...el que més us vingui de gust!


Solicita demostración
14 April 2021
icon-print-2